boş insanın elıne para geçerse ne yatırım yapabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roket
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Miktar düşük olduğu için bilemedim. Biriktirip altın alınabilir dolar alınabilir. Ben büyük bir mebla bulursam bankaya faize koyacam.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bence yüklü miktar paran olmadıgı için bitcoın dolar vs fıs düzenli yatırım yapacam dersen altın al her ay at yada yok abi ben olursa süpriz olsun diyorum diyorsan altcoinlerden bol 00000 olanlardan 200 tl 100 tl gibi tek tek al hepsinden belki bakarsın ilerde milyonersin ^^

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
borsa dolar vs diyenler olmuş ama ben sanırım katılmıyorum onlara , zaten paralık bir derdin de yokmuş ,ya at bankaya dursun kenarda ya da eğitim kitleri falan parayla satılan , onlardan stokla kişisel bir arşiv diz kendine

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dostum asgari ücretin bile günlüğü 438 lira denk gelirken gunluk 250 lira neresi veriyor bunun için is verenin seni part caliştirması gerekli
Paranı biriktirip alnina yada dövıze bas derim
dostum bu mesajı asgari ücret zamlanmadan önce yazmıştım ama atmamıştım o zamanda yanlış bilmiyorsam zamlanmadan önce 280 tl idi asgeri ücret ama bizim işede gelmesede umrumda degil part time zaten zaten yaş 15 asgari ücret veren olmazda olsada buyuk şehirlerde ben kuçuk şehirdeyim

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hepinizden teşşekur ediyorum bana fikirlerinizi açıkladıgınız için .

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
tanrının para birimi dedikleri bir tabir var altın için. altından şaşma altın al

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
en mantıklısı dolar altında olabılır zaten hepsi kur endeksli dolar yukselırse onlarda yukselıyor ve tr de doların dusecegını zannetmıyorum yatırım tavsiyesi değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...