Boş postları Rapor etme zorlugu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Boş post yazanları serice raporlayamıyoruz 1 ini raporlasak 1i kalıyor 1 dakika bekliyoruz mesaj gondermede 1 dakika ideal fakat rapor etmede 1 dakika çok uzun süre Yöneticiler bu olayla ilgilenirse gerçekten iyi olur. her rapor başı 1dk bekliyoruz. bu da uzun bir süre.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
aynı konuyamı bekliyorsun report atmak için ?
Örnegin 1 konu açıyorum oranın altına biri asd yazıyor başka biri kalkıyor dsa yazıyor bırını raporluyoruz 2. yi rapor etmeye beklıyoruz raporu bu seferde konumda bir sürü boş post var diyorum sadece raporunu attıgım mesaj siliniyor gerisi kalıyor.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bu sorunun olduğunu bilmiyordum , hakikaten saçmaymış.

Reportta böyle bir engelin olmaması lazım.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Öncelikle bir konuda her yorumu raporlamanıza gerek yok zaten. Direk konuyu rapor edip örnek olarak "#3, #6, #11" (gereksiz-faydasız-alakasız-capslock) olarak raporlayabilirsiniz. Bunun dışında sitedeki yetkililerinde biraz zaman alabilmesi açısından böyle bir sistemin olması gayet iyi ve yeterli. Taktir ederseniz anlık olarak birçok rapor geliyor. Süre kalkarsa bunu spam olarak raporlayanlardan tut, gereksiz yere konudaki her yorumu raporlayanlara kadar sorun olur. Şuan için böyle bir şeyin olması zor yani. Şuan ki sistemde belirli aralıklarda ve sınırlı olarak rapor gelmesine rağmen yine çok rapor geliyor zaten.

Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle bir konuda her yorumu raporlamanıza gerek yok zaten. Direk konuyu rapor edip örnek olarak "#3, #6, #11" (gereksiz-faydasız-alakasız-capslock) olarak raporlayabilirsiniz. Bunun dışında sitedeki yetkililerinde biraz zaman alabilmesi açısından böyle bir sistemin olması gayet iyi ve yeterli. Taktir ederseniz anlık olarak birçok rapor geliyor. Süre kalkarsa bunu spam olarak raporlayanlardan tut, gereksiz yere konudaki her yorumu raporlayanlara kadar sorun olur. Şuan için böyle bir şeyin olması zor yani. Şuan ki sistemde belirli aralıklarda ve sınırlı olarak rapor gelmesine rağmen yine çok rapor geliyor zaten.
Saniyede bir rapor ğeliyor. Moderatör ve yönetici arkadaşlara da yazık :D kim bakacak o raporlara ooooo ölme eşşeğim ölme... Kolay ğelsin valla. Maaşı iyidir inşallah

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Anladım id sistemini şuanda farkettim konuyu aydınlattıgın için teşşekürler Konu kitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...