- Yasaklandı
-
Örnegin 1 konu açıyorum oranın altına biri asd yazıyor başka biri kalkıyor dsa yazıyor bırını raporluyoruz 2. yi rapor etmeye beklıyoruz raporu bu seferde konumda bir sürü boş post var diyorum sadece raporunu attıgım mesaj siliniyor gerisi kalıyor.aynı konuyamı bekliyorsun report atmak için ?
aynen öyle sana katılıyorum biz emek verip kendi fikirlerimizi yazarken bazıları random basarak yorum kasıyor bu engellenmeli bence.Kısıtlamalar olduğu sürece spam devam edecek...
Saniyede bir rapor ğeliyor. Moderatör ve yönetici arkadaşlara da yazıkÖncelikle bir konuda her yorumu raporlamanıza gerek yok zaten. Direk konuyu rapor edip örnek olarak "#3, #6, #11" (gereksiz-faydasız-alakasız-capslock) olarak raporlayabilirsiniz. Bunun dışında sitedeki yetkililerinde biraz zaman alabilmesi açısından böyle bir sistemin olması gayet iyi ve yeterli. Taktir ederseniz anlık olarak birçok rapor geliyor. Süre kalkarsa bunu spam olarak raporlayanlardan tut, gereksiz yere konudaki her yorumu raporlayanlara kadar sorun olur. Şuan için böyle bir şeyin olması zor yani. Şuan ki sistemde belirli aralıklarda ve sınırlı olarak rapor gelmesine rağmen yine çok rapor geliyor zaten.
Anladım id sistemini şuanda farkettim konuyu aydınlattıgın için teşşekürler Konu kitlenebilir.Öncelikle bir konuda her yorumu raporlamanıza gerek yok zaten. Direk konuyu rapor edip örnek olarak "#3, #6, #11" (gereksiz-faydasız-alakasız-capslock) olarak raporlayabilirsiniz. Bunun dışında sitedeki yetkililerinde biraz zaman alabilmesi açısından böyle bir sistemin olması gayet iyi ve yeterli. Taktir ederseniz anlık olarak birçok rapor geliyor. Süre kalkarsa bunu spam olarak raporlayanlardan tut, gereksiz yere konudaki her yorumu raporlayanlara kadar sorun olur. Şuan için böyle bir şeyin olması zor yani. Şuan ki sistemde belirli aralıklarda ve sınırlı olarak rapor gelmesine rağmen yine çok rapor geliyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?