Köle gibi çalışıyorum gün içinde boş vakit işten çıkınca oluyor o zamanda spora gidiyorumBoş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz? Ben boş zamanımda video oyunu oynamayı tercih ediyorum.
Just trying to get confirmed i need hacks
Boş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz? Ben boş zamanımda video oyunu oynamayı tercih ediyorum.
Dizi, Film izlerim.
Yayıncıların izlemiş olduğu videolarını tekrarlarını izliyorum youtubeden
Yayıncıların izlemiş olduğu videolarını tekrarlarını izliyorum youtubeden
Ya film izliyorum ya oyun. Ekonomiye bakarsak bize başka eğlence seçeneği de kalmıyor zaten. İnşallah baharlar gelir de çıkarız....
Köle gibi çalışıyorum gün içinde boş vakit işten çıkınca oluyor o zamanda spora gidiyorum
i got scared when i saw your commentBoş zamanımda Valorant girip kanser olup sağı solu yumruklayıp çıkıyorum (immo elo). Sonra yt den video izliyor ve tekrar valorant giriyorum
Köle gibi çalışıyorum gün içinde boş vakit işten çıkınca oluyor o zamanda spora gidiyorum
what?pubg oynarım başka oyun oynamıyorum pubg bırakmayı başarırsam kitap okumaya yönelirim.
bende video oyunu oynuyorum genelde + extra spora başladım geçenlerde şimdi boş vaktimi enerjimi vs sporda atyorumBoş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz? Ben boş zamanımda video oyunu oynamayı tercih ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?