Yazın ne yapıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba başka bir ilden geldim hiç arkadaşım yok bütün gün evde ya bilgisayarda oyun oynarım ya bitcoin gibi işlerle uğraşırım yada instagram takipçi vs. gibi işlerle uğraşıyorum ve günün 13-14 saati telefon tablet bilgisayar vs. ile uğraşmaktan gözüm bozuldu zayıfladım vücüdüm bayağı kötü oldu yazın siz ne yapıyorsunuz günlük rutininizi anlatır mısınız çalışıyor musunuz yada ne bileyim herhangi bir kursa mı gidiyorsunuz anlatır mısınız?

Üye
2 HİZMET YILI
Yazın çalışıyorum, prodüksiyon.

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
aga balıkesirdeyim ben erdekte amcamın oteli var çalışıp gem spor yapıyorum fıtness hemde kış için para biriktiriyorum

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Üniversite zamanlarımda yaz tatillerinde bol bol sezonluk işlere giderdim. Antalya, Muğla, İzmir... Sezonluk otellerde çalışmak o zamanlar hem gezip görmemi hem de hayatımı idame ettirebilmeyi bana öğretmişti. Meslek sahibi olup "kalıcı" bir işe girene kadar sezonluk otel işlerine göz atabilirsin. Yaşın kaç bilmiyorum ama 24 saatin 13-14 saatini evde sanal ortamda geçirmen anksiyete, asosyallik ve sağlık sorunlarına yol açacağı için çok endişelendirici bir durum gibi gözüküyor açıkçası.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kışın çalışmanın acısını,bodrum yada fethiyede 1 hafta kafa tatili ile çıkarmak

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Üniversite zamanlarımda yaz tatillerinde bol bol sezonluk işlere giderdim. Antalya, Muğla, İzmir... Sezonluk otellerde çalışmak o zamanlar hem gezip görmemi hem de hayatımı idame ettirebilmeyi bana öğretmişti. Meslek sahibi olup "kalıcı" bir işe girene kadar sezonluk otel işlerine göz atabilirsin. Yaşın kaç bilmiyorum ama 24 saatin 13-14 saatini evde sanal ortamda geçirmen anksiyete, asosyallik ve sağlık sorunlarına yol açacağı için çok endişelendirici bir durum gibi gözüküyor açıkçası.
18 yaş altı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
tüm gün evde oturuyorum,oyun oynuyorum fakat bazen tatile falan gidebiliyorumo anlar içinde gene oyun oynuyorum:D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çalışyorum PC takilıyom birazda piyasa yapiyoruz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kışın çalış parayı yap yazın tatil kafa dinlemek kadar güzel bişey Yok

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Şahsi fikrim , herkes yaz tatilinde ingilizce üzerine çalışmalı. Ben geç kaldım . Bu yaz ingilizce çalışmayı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...