Boşa kürek çektiğimizi hissediyoruz artık. Yalnız mıyız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tam dicektim ki her iste olur oyle sonradan sklirsin falan diye ama ekonomik sorunlari duyunca dedim ki bu baska cidden durum cok kotu umarim hepiniz icin en iyisi olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Durum çok acı en azından ortadoğu ülkeleri için...

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
insanlar gülmeyi unuttu eğlenmeyi unuttu bir çok neden olabilir ekonomik sıkıntı sağlık huzur özgürlük vs ama bana göre her zaman dik durmak lazım ne olursa olsun buna mecbursun başka bir yollu yok moruk seni üzen şeylere karşı hep gül düştüğünde gül ağlarken bile gül gülmeyi yüzünüzden eksik etmeyin dostlarım küçük şey gibi gelebilir ama ve lakin gülmek bulaşıcı bir hastalık gibidir sadece tek farkı bulaştığı insanları öldürmek hastalamak yerine mutlu ediyor siz hep gülün :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bende bırakmak istiyorum ailem izin vermiyor yani o kadar şey gördükten sonra insanın okuma isteği kalmıyor ya o kadar oku oku ne olacaksak sanki

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Üniversite bitince evlenip aile kurma hayallerim var ve bunun gerçekleşemeyecek olmasından çok korkuyorum. Sevdiğim kadın için her şeyi yapabilirim ama öyle bir durumdayız ki her şeyden kısıyoruz ama yine de olmuyor. Bir yerde bir tutumsuzluk hep oluyor. Ne zaman düzeliriz bilmiyorum ama en azından umarım düzeliriz, hiç kimsenin de hayalleri çöpe gitmez.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çok üzücü bir durum maalesef ekonomik şartlar bizi bu hale getirdi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sonumuz hiç iyi yere gitmiyor esnafız bizde inan müşteri bu fiyat dediğinde ne diyeceğimizi şaşırıyoruz alım gücü düştü geçen sene 25 lira olan bir hamburger 66tl olmuş pazarda sivri biber 35-40 tl'leri gördü sonumuz iyi olur inşallah.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Her zaman yalnızdık hepte yalnız kalacağız bence

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
2020 yılında bi heyecanla abimle beraber ortak kafa işine girelim dedik çok iyi çok eğlenceli müşterilerle konuşup muhabbet ediyorduk yeni insanlar tanıyorduk ama 2020 mart ayında pandemi patladı esnaf neredeyse tamamen bitti bizim kiramız biraz düşüktü ve dükkan sahibi pandemi de çok sıkıştırmadı biraz rahatlattı bu zaman kadar iyi gidiyor ama sürekli herşeye zam esnafın belini büktü sonumuz hayır olsun artık :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Her türlü boşa kürek çekmiyormuyuz zaten bu yüzyılda :)

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
knk ben niye bilmiyorum psikiyatristede gittim
her an ölcek gibi hissediyorum

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ekonomi Yüzünden Hepsi Eski Hevesle Çıkamıyor Millet Para Yüzünden

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bazıları yıllardır bunu yapmaya çalıştı başardılar da çoğumuz bu durumdayız ama az kaldı umarım geçecek bunlar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çok az kaldı batıcaz. :) o zamanda devlet üzülmeyin diye çay dağıtır

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, 14 yaşımda liseyi açığa çevirip dışardan hem okuyup hem çalıştım 23 yaşına kadar elde edebildiğim şey memlekette ki evi satıp 1 ev alabilmek oldu. Şu an dayım ile birlikte Optik-Lens işindeyiz. Çok şükür iyi kazanıyoruz ama artık boşa kürek çektiğimizi hissetmeye başladık eski heyecanla açmıyoruz artık dükkanı, eskisi gibi bütün cam türlerini anlatamıyoruz artık müşterilere. Hem müşterinin alım gücü azaldı hem de Esnafın toptancıdan mal alabilme gücü azaldı. Sonumuz nereye gidiyor?
sonumuz böyle giderse sefilliğe kadar gidicek

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, 14 yaşımda liseyi açığa çevirip dışardan hem okuyup hem çalıştım 23 yaşına kadar elde edebildiğim şey memlekette ki evi satıp 1 ev alabilmek oldu. Şu an dayım ile birlikte Optik-Lens işindeyiz. Çok şükür iyi kazanıyoruz ama artık boşa kürek çektiğimizi hissetmeye başladık eski heyecanla açmıyoruz artık dükkanı, eskisi gibi bütün cam türlerini anlatamıyoruz artık müşterilere. Hem müşterinin alım gücü azaldı hem de Esnafın toptancıdan mal alabilme gücü azaldı. Sonumuz nereye gidiyor?
sen şükür ediceksin ne insanlar var biliyomusun onlarda kürek bile yok boşa çekecek

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hemde öyle bir hissediyorum ki ölsem dahamı iyi diye düşündüğümde oluyo çünkü bir amacın yok doğ,oku,çalış,öl (türkiye için)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...