Dexter
Onaylı Üye
gördün mü knk ama ben gördüm bot lane de yuumi rengar geliyor feedliyorlar
Hocam çok var öyle ya tek yuumi ve rengar olsa neyse her türden heroyla feedliyorlar bottagördün mü knk ama ben gördüm bot lane de yuumi rengar geliyor feedliyorlar
kafana takma sinir bozucu corejj nin videosunu izle anlatıyo çogu seyi suplarla ilgili supuna guvenme hiç bi zamanArkadaşlar cidden aranızda doğru düzgün sup main olup iyi oynayan var mı? Bunu pre olmak için sordugumu sanmayın sadece şu oyunda troll pick yapıp kanser eden kitle beni oyundan soğutuyor. Tr serverinin tamamı troll zaten bu yüzden weste geçtim burası da full troll. Adam yanıma Nunu, Annie falan alıyor üstüne bir de feedliyor. Karşıya bakıyorum karşı da troll pick ama hani daha bi zeki. Gitmiş sup Rengar almış tek q su ile yarı can atiyo benim sup arkada farm kesmeye çalışıyor :d Cidden adc oynayacak kişileri oyundan sogutuyorlar.
Bunun sebebi bariz belli sup olacaklar adcsine güvenmiyor, adc olacaklar supuna güvenmiyor ve sürekli flame içerisinde oluyorlar.Bunun sebebi kimsenin sup oynamak istememesi. Ben sup oynayıpta sup herosu alan nadir playerlar gördüm maalesef
Zaten bıraktım bot lane de oynamayı mide geçtim sc ile zoe çok iyi oluyorO yüzden sabit girdiğin duon olacak devamlı aynı adamla oynayacaksın yoksa random girdiginde çok zor
Yani kitelamak çok daha basitleşiyor, işte minyonlara son vuruş vs baya iyi dene derim.Valla bende adc mainim hesabım perma ban yedi bende bıraktım sc ile hiç oynamadım. Çok farkediyor mu peki![]()
Hocam bana sup lazımben adc oynarim ekle renorr
kanka bende hile kullanıyorum da feeder ve troll çok hileye bişey olmaz hile vs hile ancalol bitti knk oynanmıyor herkes hile
yok hocam dediğini yaptım hala açılmıyor.kanka bende hile kullanıyorum da feeder ve troll çok hileye bişey olmaz hile vs hile anca
Haklısınız hocamBu yüzden yanına sağlam bir pre bulmalısın botta pre olmadan ister sup ister adc oyna troll olmasa bile bir uyumsuzluk oluyor
Bi kurtulamadık bu yüzden weste geçtim westte aynıtr serverinde tilt tayfa her zaman aktif
Hangi serverda oynuyorsun hocam?kankam ben thresh mainim çok iyi oynuyorum adını verirsen bot pre gidebiliriz ?
Aynen öyle hocam çok değişik tipler var.knka bot pre yapacaksan sağlam bırısını bulman lazım adamlar oyunda geri adım atmak nedir bilmiyorlar ya boyle bir şey yok 1 kere oldun hadi 2 hadi 3üncüde artık kule altı durmak lazım ama yapmıyolar