:d hile kullanma sebebim zaten onlar yüzünden troller, feederlar yüzünden oyunun tadı kalmadı bende senin gibi zevkine oynuyorum hileyle. İsterlerse hileyi silsinler pek umrumda olmaz normal oynamaya devam ederim hile bana bişey kazandırmıyor ki kaybettirsin. Oyuna hile var diye başlamadık zaten uzun süredir oynuyorum koluma bileğime de güveniyorum. Hileyle oynarken de troller var hilesiz oynarken de. Neyse hocam sağlıcakla kalAbi cidden seni anlayamıyorum.. Oyundaki troller hakkında şikayet ediyosun, işte şu adam şu heroyu alıp ağır feedliyor trollüyorlar falan diye ama oyundaki asıl troll sensin. Neden mi cevabı çok basit çünkü hile kullanıyorsun bileğinle oynamıyorsun ve karşındakilere haksız üstünlük sağlıyorsun. Takımındaki arkadaşlarının karşıyı feedleyip karşı takımın haksız üstünlük sağlaması gibi aynı. Maalesef hiç acınma güzel kardeşim oyundan oyunu trolleyenler silinecek deseler ilk başta hile kullananlar silinirdi ki buna ben de dahilim ama zaten elom grandmaster ve sc yi zevk için oynuyorum elo için değil ve oyunu feci bir şekilde trollediğimin farkındayım.
Kısacası oyundan soğuması gereken sen değil onlar xd
Aynen westin goldu tr nin plat/elmasına denk zaten gayet zevkli oluyor maçlar.tr serveri.. westte %1 yaşıyorum o olayları daha zevkli
aga lolü zaten ciddi oynayan varsa çok şey kaçırıyorLeague Of Legends bitti.Nedeni bu.Adamlar Script i bile banlayamayacak hale geldiler.
Sil lol u ..Zamanın daha iyi değerlendir.
Trollerden biri de benim.Karşıya da script geliyor.
Bırak oynama yada sende gel trolle