Bot Yazmaktan Anlayanlar İçeri Çakma Netflix Uygulaması Yapıcam Film Çekme Botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Beyler herkes netflix arıyor ben bir mobil uygulama yapacağım da bu netflixde ki dizi filmleri yükleyeceğim firebase vb olur bana bu film sitelerindeki bot türevi bişey lazım netflixten indirip data ya yüklicek böyle bir bot var mı veya hangi dilde yazılabilir bilenler anlayanlar yazsın fakat pc için değil dediğim gibi mobil için olacak site eklentileri olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka dediğin şeyi yazmak mümkün değil netflix indirme yapamazsın çünkü tüm veriler korulamalı ancak kayıt alabilirsin onuda nasıl yaparsın bilmiyorum bunu bot yapamaz maalesef yani imkansız.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Film siteleri çekiyorsa vardır bir yolu

Leydim
Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Beyler herkes netflix arıyor ben bir mobil uygulama yapacağım da bu netflixde ki dizi filmleri yükleyeceğim firebase vb olur bana bu film sitelerindeki bot türevi bişey lazım netflixten indirip data ya yüklicek böyle bir bot var mı veya hangi dilde yazılabilir bilenler anlayanlar yazsın fakat pc için değil dediğim gibi mobil için olacak site eklentileri olmaz
Bildiğim kadar ıyla böyle vır şey nerdeyse imkansız kaydettiğin film veritabanı üzerinden izleniyor drive gibi ve bunlar özel şifreleme sistemi ile yapılmış ha ekran kaydına gelince telif hakkı nedeniyle kayıt yapamıyorsun istesende int sitesinde belki olabilir onun dışında bazı diziler sadec3 netflixde yayinlanmiyo onların tekrarını alıp paylaşabilir sin.
Ama buna b3nzer bir uygulama vardı istersen söyle link atayım ozelden
Geçen sene kullanıyordum

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Yapıcağın Uygulamayı Paylaşıcakmısın ? Güzel Olur.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kayıt alabilirsin ama siteden filmi çekemessin

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
emeğine sağlık şimdiden mükemmel bi çalışma olur eğer başarılabilirse

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
drm olduğu için kayıt biraz zorlar ss bile alamıyorsun telefonda uygulama izin vermiyor diyor

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Aga İmkansız Birşey Değil Her Sistem Mükemmel Değildir Bi Açığı Vardır Ama O Açığı Bulup Kullanmak Riskli Olabilir Netflix'te Özellikle

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
There are different levels of member. But basically just reply and send messages in this forum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...