Botlane Troll İkili Önerileri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
haimer ve karthus = gang yediğinde bilerek karthus aralarına flash atıp ölüyor (zaten haimer o sırada 3tane taret + r taret dizmiş oluyor) karthus ölünce dehşet bir hasar bırakıyor son anda da r ye basıyor 3v2 çok rahat alıyorsun 4v2 zorlar
bu baya aklıma yattı deniycem en yakın zamanda premle

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bot lanede prenizle yaptığınız troll pickler nelerdir ? denediklerim;
Zoe + Kata = ben zoe ile dürterken kata canları azalınca topluyor gang yiyince kaçmamız kolay oluyor ve karşı ikiliyi farmdan uzak tutarak exp kaybettiriyoruz.
Xeralth + Rengar = Xeralth ile ben uzaktan dürterken rengar arkamda farmları topluyor ve adamlar kule altında bile kalsalar q'nun menzilinden dolayı hasar yiyip ölebiliyorlar level farkı attığımızdan dolayı jungle gang gelse bile 3v2 kesebiliyoruz.

Bunun gibi troll agresif pickler bekliyorum arkadaşlar sebeplerini de yazarsanız güzel olur tank herolar olmazsa sevinirim damageye yönelik oynuyoruz.
İyi forumlar !:kaybear::kaybear::kaybear:
viktor veigar her türlü stun yiyor urfta denemiştik

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yuumi+Rengar,Fizz+Veigar,Blitz+Tresh benim milleti tilt edip zevk aldığım ikililerden bazıları :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ashe + Miss Fortune kesinlikle denenmeli hem zevkli hemde biraz troll ikiside efsane slow atıyorlar rakip kaçamıyor direk tilt edecek 2'li yani :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "best85, post: 2490998, membro: 2128147"]
Quais são os captadores de trolls que você fez com seus amigos nos amigos bot? Eu tentaria;
Zoe + Kata = Quando brinco com zoe, o kata coleta quando a saúde deles diminui, é fácil escapar quando comemos gangues e mantemos o casal adversário longe da fazenda e perdemos exp.
Xeralth + Rengar = Xeralth e eu pegamos as fazendas enquanto cutucamos de longe, e mesmo que os caras fiquem embaixo da torre, eles podem comer e morrer devido ao intervalo de q.

Estou esperando por trolls agressivos como esse: se você escrever os motivos dos amigos, seria bom se não houvesse heróis de tanques.
Bons fóruns!: kaybear:: kaybear:: kaybear:
[/CITAR]zoe and kata is soo baad

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
xerath - brand, blitz - thresh, lux- morgana ve varus sup denedim çok op oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...