Botnet alıcam derken 1200tl dolandırldım ne yapmam gerekyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam elinde o kişiye ait fatura vb şeyler varsa işin hallolur diğer türlü karışmazlar sadece telefonunu biliyorsan arayıp korkuturuz dediler sonuç rüsva bende ona benzer bir olay yaşadım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
in my opinion the transfer could have been blocked and reported to the Bank about an incorrect transfer

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
hocam elinde o kişiye ait fatura vb şeyler varsa işin hallolur diğer türlü karışmazlar sadece telefonunu biliyorsan arayıp korkuturuz dediler sonuç rüsva bende ona benzer bir olay yaşadım
Dekont var elimde konusma kayitlari var

Üye
7 HİZMET YILI
Yazışma geçmişinin çok önemli olacağını zannetmiyorum. Sonuçta adam zorla almadı senden sen gönderdin. Geçmiş olsun.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Savcılığa gidersen daha iyi bir sonuç alabilirsin ama önce bi yaptığın şeydenceza alır mısın onu öğren :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
savcılığa kardeşim direk kanıtın varsa güzel yoksa dolaptan soğuk su içebilirsin çok içme hasta olursun boşa masraf sonra üzüldüm:(

Vomin
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardeşim geçmiş olsun biraz sıkıntılı bir durum sen de illegal bir programı almaya karar verip göndermişsin yine de git bence savcılığa durumu bildir

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Hocam elinizde dökümanlar varsa ve adamın size ait sattığı şeyle ilgili dökümanı yoksa savcılık sizi haklı çıkarması gerekir. Biraz uğraştırır sizi ama sonunda hakkınızı alabilirsiniz diye düşünüyorum. Botnet nedir bu arada hiç bilgim yok.

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Dostum öncelikle şunu söyleyeyim. En fazla ağır ceza mahkemesine gider olay oda güncel ise kişinin adı ve soyadı değil ise uğraşmazlar açık açık söylüyorum. Ama güncelse ve dava olur ise pişmanlık yasasından yararlanıp hiç bir ceza almama ihtimali yüksek sicili yok ise

Üye
5 HİZMET YILI
Mahkemeye ver fakat abi botnet böyle illegal bir olaysa mahkemeye versen bile haksız çıkabilirsin ki avukat tutmak 4 5 bin tlden aşşağı değil abi ona göre haraket et derim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Savcılıga git suç duyurusunda bulun karakolda bakmazlar bu işlere banka ve gönderim dekontlarını kanıt olarak ver

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
dostum üstüne bi soguk su iç 1200 tl az para değil askeri ücretin yarısından fazla ama olsun sıkma canını bi kapı kapanır diger kapı acılır

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hacı eleman da botnet olduğu için bu kadar rahat dolandırmış diye düşünüyorum sen yine de dikkat et mahkemeye de gideceksen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...