Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok takma kafaya bir anda boyunda uzayabilir evde spor yapmaya çalış özellikle ağırlık kullanmadan bacak egzersizleri yapmaya çalış vüzcuttaki en büyük kas kütlesi bacaklardır ve bacak kaslarını çalıştırdığın zmaan en fazla büyüme hormonu artışını elde edersin şınav mekik vb hareketler ile antrenmanlar yap çok kafanı yorma stres yapmana gerek yok
Erkeklerin 22 yaşına kadar boyu uzayabilir. Ben 8. Sınıfta iken benim arkadaşım benden küçük boyluydu. Şimdi onun omzuna geliyorum. Yanında cüce gibi kalıyorum bazen. O yüzden canını sıkma geçer bunlar.
sana tavsiyem Bol bol yoğurt yemen süt ürünleri içip yemeni tavsiye ederim ve bu şekil canını sıkmamanı istiyorum eğer basketboll veyada futboll oynarsan boyunu geliştirebilir ve düzenli olarak zıpla merdivenlerden zıplayarak in ben hep böyle yaparak boyumu uzattım
Kanka hiçbir şey yapmasan bile çok rahat uzarsın kafaya takma benimde minnak arkadaşım vardı dalga geçiyordum ortaokulda şimdi beni aştı çocuk,bu yaşlarda kafaya takmaman lazım
benim bir arkadaşım vardı 8. sınıfa kadar normaldi sonra bir boy attı beni geçti şuan aynı şekilde benden küçük arkadaşımda öyle oldu şuan boylarımız aynı çok takma
boyunuz çok takma derim yavaş yavaş veya bi anda uzar benim öyle olmuştu 8.sınıfta kilolu vve kısaydım şuan 10.sınıfa geçiyorum uzun ve iyi fizikliyim yapman gereken tek şey ağırlık kaldırmaycağın bir iş bul veya spor yap ama ağırlık kaldırmadan
Basketbol dışındaki her şeyin etki yüzdesi çok düşük. Yaşın bunun için geçmiş ise, boyunu 2 ila 3 santimden daha fazla değiştirmenin bir yolu yok. Kalıtsal bir durum
genelde küçüklükte veya ergenlikte bpyu kısa olan lisede felan baya bir boy atiyor süt iç gece yatarken vucuduna kemiklerine iyi gelir pinar sutu tabsiye ederim