Onaylı Üye
boykot yapcam diyolar ama alınca boykot yaptığı kişilere para gine gidiyo
Hayır boykot diye bir şey var ve bu dünya genelinde uygulanmakta hatta Starbucks Fas'ta yoğun boykot nedeniyle ciddi zarara uğradıkları için Fas'tan çekilme kararı alındı aynı şey ülkemizde de olabilir fakat sizin gibileri vesilesi ile kullanılmaya devam ediliyorlar bu sebepten ötürü kazanç elde etmeye devam ediyorlar. Bu tarz konuları sosyal medya platformlarından ağızdan duyma olarak değilde kendiniz bizzat araştırıp neyin ne olduğunu ve ne gibi sonuçlar doğuracağını öğrenmenizi önemle tavsiye ederim.boykot diye bişey yok türkiyede yapanda yok sadece 1 2 günlük bir inat okadar.
Bu cevap doğru sadece tam detaylı değil diye devam ettirmek istedim; Olay şu, adamlara hiç bir zarar vermediğimiz müddetçe destek vermeye devam edeceklerdir ve bu da savaşta sadece İsrail değil de bir çok firmanın da bulunması daha büyük bir güç olması demek fakat boykot ile kazançlarını düşürürsek satışları azalırsa bu desteği hiç bir koşulda vermeyeceklerdir ve şuanda da bunun kanıtlarını görüyoruz, savaşın ilk dönemlerinde bir çok büyük firma açıktan çok ciddi derecede destekler verdiler ve boykot sonrası bir daha destek verilmedi. Boykot sizin gözünüzden her ne kadar küçük görünse bile Starbucks 20 günde 12 milyar dolardan fazla pazar kaybı yaşadı onun yanı sırasında McDonald’s Ceo'su çok ciddi derecede zarar ettiklerini açıklayıp ardından Malezya, ülke hükümeti aracılığıyla oluşturulan bir Filistin insani yardım fonuna 1 milyon Malezya ringgiti (216.000 $) bağışladığını duyurdu. Kısacası boykot ile sadece İsrail'in gücünü azaltmak ile kalmayıp onları da kendi safımıza çekmiş oluyoruz. Bazıları boykotu yapan yok tarzınde sözler söylüyorlar fakat boykot günümüzde her yerde ve çok ciddi derecede uygulanmakta fakat uygulanmasa bile kişi kendinden sorumlu, biri yapıyor diye yapıp biri yapmıyor diye yapmamak ahmaklık olur. Gerekirse yapan tek bir kişi olmasa bile kalkıp yapmak zorundayım, zorundayız. Umarım açıklayıcı olmuştur ama anlamadığınız bir şey varsa sorun veyahut araştırın çünkü bunun hesabı ahirette çıkacak karşımıza, oradaki kardeşlerimiz Şehitlik makamına ulaşıp ebedi saadete kavuşuyorlar ama bizim daha verecek hesabımız var, neler yaptın veyahut neleri yapmadın diye hepsinin tek tek hesabını vereceğiz. Selametle...Kanka Boykot Kısaca İsrail mermi vs. icin para almasin adamlar çocuklari olduruyor gramda olsa onlara hic yardim etmeyelim diye her aldigin sey savas icin adamlara kaara geciyor dostum ondan dolayi