Böyle Konu Açmamız Yasakmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bildiğiniz gibi daha önceleri Dword Hack V7.5 Den Güncellenmesi gereken birkaç fikir söylemiştik...

Bu konuyu açtıktan sonra yoğun bir tepki ile herkes bana destek çıktı.

Ama "Chronic" Bana bu tarz konuları açmayın diye yorum atmıştı ve konu kilitlenmişti.

Bende sizlere demek istedim sonra mesaj felan gelmesin diye konuyu neden kaldırdın diye.
VPzBpr.png

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kitliyecek konu lazım ama herkez adam akıllı açıyor konuları ben 100 defa rapor ettim adam keylogger yurtdurmaya calısmıs onları kitlemiyorlar bizimkileri kitliyorlar neyse biraz daha konusursak bizede ban atarlar nede olsa adminler

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Sohbet panelinde dword teamdan istek, sitede dword teamdan istek yasaktır. Burda süper modun suçu yoktur bizim talimatlarımız bu yönde. Ayriyetten açtığın konu saçma. Yok şunları istiyoruz yok bunları istiyoruz. 2015 in kasım ayından beri dword türkiye vip hilesi her gün güncel. Aradan neredeyse 1.5 yıl geçmiş. Hala bıkmadınız mı ? Artık sesinizi kesin. Yoksa ben kesicem.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Belki saçma olcak ama espri yapsam banlar mısınız ?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Banlarlar banlarlar onlar keylogger atan adamı banlamazlar sucsuz adamı banlarlar

nader11ndeu' Alıntı:
Sohbet panelinde dword teamdan istek, sitede dword teamdan istek yasaktır. Burda süper modun suçu yoktur bizim talimatlarımız bu yönde. Ayriyetten açtığın konu saçma. Yok şunları istiyoruz yok bunları istiyoruz. 2015 in kasım ayından beri dword türkiye vip hilesi her gün güncel. Aradan neredeyse 1.5 yıl geçmiş. Hala bıkmadınız mı ? Artık sesinizi kesin. Yoksa ben kesicem.

Benim sözüm sana değil kardesım benım demek ıstedıgım size rapor ettigim keylogger yurtturmaya calısan veledlere ban atmıyorsunuz konu kilit olmuo bizimki saçmada olsa gene sesimizi duyurmak hemen konu kilit...

BAKSANA ELALEME 
DB51MZ.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...