Kitliyecek konu lazım ama herkez adam akıllı açıyor konuları ben 100 defa rapor ettim adam keylogger yurtdurmaya calısmıs onları kitlemiyorlar bizimkileri kitliyorlar neyse biraz daha konusursak bizede ban atarlar nede olsa adminler
Sohbet panelinde dword teamdan istek, sitede dword teamdan istek yasaktır. Burda süper modun suçu yoktur bizim talimatlarımız bu yönde. Ayriyetten açtığın konu saçma. Yok şunları istiyoruz yok bunları istiyoruz. 2015 in kasım ayından beri dword türkiye vip hilesi her gün güncel. Aradan neredeyse 1.5 yıl geçmiş. Hala bıkmadınız mı ? Artık sesinizi kesin. Yoksa ben kesicem.
Banlarlar banlarlar onlar keylogger atan adamı banlamazlar sucsuz adamı banlarlar
nader11ndeu' Alıntı:
Sohbet panelinde dword teamdan istek, sitede dword teamdan istek yasaktır. Burda süper modun suçu yoktur bizim talimatlarımız bu yönde. Ayriyetten açtığın konu saçma. Yok şunları istiyoruz yok bunları istiyoruz. 2015 in kasım ayından beri dword türkiye vip hilesi her gün güncel. Aradan neredeyse 1.5 yıl geçmiş. Hala bıkmadınız mı ? Artık sesinizi kesin. Yoksa ben kesicem.
Benim sözüm sana değil kardesım benım demek ıstedıgım size rapor ettigim keylogger yurtturmaya calısan veledlere ban atmıyorsunuz konu kilit olmuo bizimki saçmada olsa gene sesimizi duyurmak hemen konu kilit...