Boyum uzar mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Herkese selam yaşım 16.5 boyum 175 hergun ip atlıyorum ve bisiklet sürüyorum boyum daha uzar mı babam 175 annem 163 bu hafta dershaneye başlıycağım için pek fazla spor yapamayacağım omega 3 alsam bir işe yarar mı
Teşekkürler

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
babam 1.65 annem 1.57 kanka ben 1.80 im belli olmuyor 20 yaşında kadar uzar boyun büyük ihtimal daha yaşın küçük

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
uzar sıkıntı etme takma kafana böyle şeyler mutlaka uzuyucaktır :mum:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ip atlamak basketbol oynamak yüzmek vb aktiviteler boyunuzu uzatmaz sadece boyunuzun uzaması için gerekli olan hareketlilik yoksa hayatınızda ve bunu bu tür sporlar ile karşılarsanız boyunuza ufak bir etkisi olur ama zaten hayatta hareketli biriyseniz pek etkisi olmaz onun dışında boyun %80 genetik %15 beslenme ve %5 vücuduna nasıl baktığına bağlı bu %80 lik gen kısmı aileden de olabilir veya sülaleden de olabilir fakat bazen anne babaya göre çok farklı sonuçlar ortaya çıkabilir buda çekinik gen ile alakalı fakat çok nadir görünen bir durum. En iyi yöntem olarak süt ürünleri , vitaminler , ve en önemlisi proteinleri tam alıp zararlı alışkanlıklardan uzak durarak ( sigara - alkol - uyuşturucu ) çok zıplamana neden olacak sporlarla uğraşıp deneyebilirsin benimde boyum 14 deyken 1.60 tı ama hareket etmiyordum baskete başladım 16 da 1.75 oldu şuan 17 ye girdim ve 1.80 bisiklet basketbol tenis ( boyla alakası yok tenisin) oynadım süt ürünlerini ve tavuğu çok sık almaya çalışırım para yettikçe ayrıca sigara alkol vb birşey kullanmıyorum bunlar gerçekten etki ediyor araştırıp bakabilirsin babam 1.75 annem 1.60 ayrıca son olarak mastürbasyon boyu kısaltır diyenler var gerekçeside dışarıya salınan sıvıda çokca protein olması lakin bu bir iddia ve kanıtlanmadı bir makale yazı yok ve bende çok sık yapmasamda her ergen gibi ergenlikte yapıyordum ve bir zararını görmedim çok sık yapılmadığı taktirde faydalı olduğunu iddia eden makaleler bile var bu sana kalmış

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ip atlamak basketbol oynamak yüzmek vb aktiviteler boyunuzu uzatmaz sadece boyunuzun uzaması için gerekli olan hareketlilik yoksa hayatınızda ve bunu bu tür sporlar ile karşılarsanız boyunuza ufak bir etkisi olur ama zaten hayatta hareketli biriyseniz pek etkisi olmaz onun dışında boyun %80 genetik %15 beslenme ve %5 vücuduna nasıl baktığına bağlı bu %80 lik gen kısmı aileden de olabilir veya sülaleden de olabilir fakat bazen anne babaya göre çok farklı sonuçlar ortaya çıkabilir buda çekinik gen ile alakalı fakat çok nadir görünen bir durum. En iyi yöntem olarak süt ürünleri , vitaminler , ve en önemlisi proteinleri tam alıp zararlı alışkanlıklardan uzak durarak ( sigara - alkol - uyuşturucu ) çok zıplamana neden olacak sporlarla uğraşıp deneyebilirsin benimde boyum 14 deyken 1.60 tı ama hareket etmiyordum baskete başladım 16 da 1.75 oldu şuan 17 ye girdim ve 1.80 bisiklet basketbol tenis ( boyla alakası yok tenisin) oynadım süt ürünlerini ve tavuğu çok sık almaya çalışırım para yettikçe ayrıca sigara alkol vb birşey kullanmıyorum bunlar gerçekten etki ediyor araştırıp bakabilirsin babam 1.75 annem 1.60 ayrıca son olarak mastürbasyon boyu kısaltır diyenler var gerekçeside dışarıya salınan sıvıda çokca protein olması lakin bu bir iddia ve kanıtlanmadı bir makale yazı yok ve bende çok sık yapmasamda her ergen gibi ergenlikte yapıyordum ve bir zararını görmedim çok sık yapılmadığı taktirde faydalı olduğunu iddia eden makaleler bile var bu sana kalmış
Peki tahminen ne kadar uzarım

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yörükoğlunun veya farklı markanın sütünü iç ve yüzmeye git. edit:190

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Egzersiz yapın, açık hava etkinliklerine katılın

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
21 yaşına kadar uzarsın.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Daha uzarsın merak etme ekstra hep takviye ve kendini bir spora yöneltmene gerek yok uzarsa uzar zaten kasma çok

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
  1. Bisiklete binin.
  2. Bara asılın.
  3. Omuzlarınızın üzerinde durun.
  4. 'Kobra' egzersizini yapın.
  5. Vücut esnemesi yapın.
  6. Zıplayın.
  7. 'Köprü' egzersizi yapın.
  8. Yüzün.
    Bu maddeler sana yardım edebilir ama boy genellikle genetiktir yani 1.90 boyunda ve 18 yaşında biri olarak hiçbirşey yapmadım ve baba tarafından geldi bu boy bana. ama sen ümidini kaybetme

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
  1. Bisiklete binin.
  2. Bara asılın.
  3. Omuzlarınızın üzerinde durun.
  4. 'Kobra' egzersizini yapın.
  5. Vücut esnemesi yapın.
  6. Zıplayın.
  7. 'Köprü' egzersizi yapın.
  8. Yüzün.
    Bu maddeler sana yardım edebilir ama boy genellikle genetiktir yani 1.90 boyunda ve 18 yaşında biri olarak hiçbirşey yapmadım ve baba tarafından geldi bu boy bana. ama sen ümidini kaybetme
Baba ve annenin boyu kactı

SEN GİDERKEN BENİ DÖNÜŞTE GÖRMEDİN Mİ ASLANIM
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İp atlarsan uzar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...