Peki tahminen ne kadar uzarımip atlamak basketbol oynamak yüzmek vb aktiviteler boyunuzu uzatmaz sadece boyunuzun uzaması için gerekli olan hareketlilik yoksa hayatınızda ve bunu bu tür sporlar ile karşılarsanız boyunuza ufak bir etkisi olur ama zaten hayatta hareketli biriyseniz pek etkisi olmaz onun dışında boyun %80 genetik %15 beslenme ve %5 vücuduna nasıl baktığına bağlı bu %80 lik gen kısmı aileden de olabilir veya sülaleden de olabilir fakat bazen anne babaya göre çok farklı sonuçlar ortaya çıkabilir buda çekinik gen ile alakalı fakat çok nadir görünen bir durum. En iyi yöntem olarak süt ürünleri , vitaminler , ve en önemlisi proteinleri tam alıp zararlı alışkanlıklardan uzak durarak ( sigara - alkol - uyuşturucu ) çok zıplamana neden olacak sporlarla uğraşıp deneyebilirsin benimde boyum 14 deyken 1.60 tı ama hareket etmiyordum baskete başladım 16 da 1.75 oldu şuan 17 ye girdim ve 1.80 bisiklet basketbol tenis ( boyla alakası yok tenisin) oynadım süt ürünlerini ve tavuğu çok sık almaya çalışırım para yettikçe ayrıca sigara alkol vb birşey kullanmıyorum bunlar gerçekten etki ediyor araştırıp bakabilirsin babam 1.75 annem 1.60 ayrıca son olarak mastürbasyon boyu kısaltır diyenler var gerekçeside dışarıya salınan sıvıda çokca protein olması lakin bu bir iddia ve kanıtlanmadı bir makale yazı yok ve bende çok sık yapmasamda her ergen gibi ergenlikte yapıyordum ve bir zararını görmedim çok sık yapılmadığı taktirde faydalı olduğunu iddia eden makaleler bile var bu sana kalmış
bence max babandan 5cm daha fazla ama eğer diyorsan bu zamana kadar iyi yedim hareketliydim babanın gençlik boyuna 8 eklePeki tahminen ne kadar uzarım
Baba ve annenin boyu kactı
- Bisiklete binin.
- Bara asılın.
- Omuzlarınızın üzerinde durun.
- 'Kobra' egzersizini yapın.
- Vücut esnemesi yapın.
- Zıplayın.
- 'Köprü' egzersizi yapın.
- Yüzün.
Bu maddeler sana yardım edebilir ama boy genellikle genetiktir yani 1.90 boyunda ve 18 yaşında biri olarak hiçbirşey yapmadım ve baba tarafından geldi bu boy bana. ama sen ümidini kaybetme
Babam 186 civarları annem 160Baba ve annenin boyu kactı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?