Boyumun kısa olması beni kötü hissettiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle selamlar, ben Selim. Uzun süredir bayağı ciddi konuştuğum kızla bugün yan yana konuştuk, oturduk. Sohbet ettik. Fakat kız benden biraz uzun ve benim moralim bayağı kötü. Yani konuşurken aynı boyda olduğumu düşünüyordum fakat yan yana gelince bayağı kısa olduğumu fark ettim. Bayağı moralim bozuldu. Uzun sürelerdir boyum konusunda psikolojimi yenemiyorum. Yan yana otururken bayağı normal hissediyorum fakat ayağa kalkınca moral motivasyon direkt en aşağı düşüyor. Eve gidince şey yazdım kıza, ben sana göre kısayım ve bayağı kötü hissettim vs sizce ne yapmalıyım? Kız dert etmiyorum onları falan diyor ama ben bayağı kötü hissediyorum yanındayken.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hocam ayakkabının içine koyularak boy uzatan destekleyici topuklar var istersen onları satın alabilirsin çok pahalı değil ayakkabının derinliğine göre en az 3cm max 7cm boyunu daha uzun gösterebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Aga hiç dert etme, sen kısa değilsin o çok uzun

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bence sorun yapma sen kısa degilsin o biraz uzun

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
özgüveninle mesafeyi kapat dostum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kız zaten dert etmiyorum demiş, senin de kendini kasmana gerek yok.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Basit bir boy meselesi, kaldı ki herkes uzun olmak zorunda da değil. Niye kötü hissettiğini de açıkçası anlayamadım.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dert etme uzun boy iyi bişey degil ben cok hızlı boy attım Diz kaslarım Gerginleşti egzerise gidiyorum cok dert etme

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle selamlar, ben Selim. Uzun süredir bayağı ciddi konuştuğum kızla bugün yan yana konuştuk, oturduk. Sohbet ettik. Fakat kız benden biraz uzun ve benim moralim bayağı kötü. Yani konuşurken aynı boyda olduğumu düşünüyordum fakat yan yana gelince bayağı kısa olduğumu fark ettim. Bayağı moralim bozuldu. Uzun sürelerdir boyum konusunda psikolojimi yenemiyorum. Yan yana otururken bayağı normal hissediyorum fakat ayağa kalkınca moral motivasyon direkt en aşağı düşüyor. Eve gidince şey yazdım kıza, ben sana göre kısayım ve bayağı kötü hissettim vs sizce ne yapmalıyım? Kız dert etmiyorum onları falan diyor ama ben bayağı kötü hissediyorum yanındayken.
Kız zaten dert etmediğini dile getirmiş. kafana takma bu kadar, Eminim başka bir özelliğinle o açığı kapatıyorsundur.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kısa boylu olmak bir suç yada ezilecek bir durum değil.Neden bu kadar kötü hissediyorsunki.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
uzun boy bazen sorun cıkartailiyor fakat uzatmak icin basketbol gibi sporlar v.b yapabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka canını sıkma cidden eger kız seviyorsa problem olmaz diye dusunuyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
knkm bende sıkıntısını çekiyorum 15 yaşımdayken 1.50 ydim herkes benle dalga geçiyordu ama sonra üniversiteye gelince boyum 180 oldu süt içtim her akşam yatmadan önce bunu sana da öneririrm pişman olmazsın

Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka haline şükret kötü düşünme Allah böyle sevmiş seni böyle yaratmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...