Çözüldü Bozuk görüntü hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayarda programlara giremiyorum kuramıyorum google hariç.espı11.dll hatası alıyorum Bozuk görüntü diyor yardımınıza ihtiyacım var

Çözüm
Ekran Kartı sürücülerini güncellemeyi dene!

Ekran kartınız AMD ise:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ekran kartınız Nvidia ise:

Sorununuzun devam ederse Başlat>Çalıştır penceresine cmd yazıp Tamam butonuna basınız. Ardından açılan komut ekranında scf /scannow yazıp tarama işlemini başlatınız
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ekran Kartı sürücülerini güncellemeyi dene!

Ekran kartınız AMD ise:

Ekran kartınız Nvidia ise:

Sorununuzun devam ederse Başlat>Çalıştır penceresine cmd yazıp Tamam butonuna basınız. Ardından açılan komut ekranında scf /scannow yazıp tarama işlemini başlatınız

Çözüm
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Driver Kontrolü Yapmanı Öneririm
Driver Pack Soulation Veya Driver Booster'dan Driver'ları Güncellemeni Öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Driver Kontrolü Yapmanı Öneririm
Driver Pack Soulation Veya Driver Booster'dan Driver'ları Güncellemeni Öneririm.

İndirdiğim çoğu program çalışmıyor izin vermniyor hata çıkıp duruyor tamam diyorum yine çıkıyor durmadan çıkıp duruyor ve en sonunda o program kapanıyor
Post automatically merged:

Bende forumda yeniyim herhalde mesajımı onaylanıyor onu diyorum bide program indirmeden yapılan bir çözüm attım.
çözüm nedir söyleyebilir misiniz yapabildiyseniz bende yapmaya çalışıyorum yardım edin lütfen

Ekli dosyalar

• hata.png
    hata.png
    16.1 KB · Görüntüleme: 88
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
driver booster indir pro anahtarını internetten bul gir kurulumunu yaptır sonra o dllyi googlede arat 64bit ise sistemin syswow64ün içine at restart at pcne düzelicektir
düzelmezse dll suite indir onudada dene kayıt defteri ve dll eksiklerini düzeltiyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
driver booster indir pro anahtarını internetten bul gir kurulumunu yaptır sonra o dllyi googlede arat 64bit ise sistemin syswow64ün içine at restart at pcne düzelicektir
düzelmezse dll suite indir onudada dene kayıt defteri ve dll eksiklerini düzeltiyor
DLL suite indirdim fakat en son Düzelt kısmına gelince yine o espi11.dll hatası veriyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
ESPI11.dll'yi indir ve system32'nin içine at.
onu bizde biliyoruz reis de işte sorun o dllyi bulamıyorum hep çinli sitelerde ckıyor indiroyrum atıyorum reset atıyorum pcye yine o hatayı veriyor

Ben bi tek system32 ye attım syswow mudur nedir orayada mı atıcaz ?

crakcını ypcakdım da unuttum şey bir kaç kere dll hatası verdikden sonra en son bu hatayı verdi. her uygulamada ilerliyor ilerliyor dll hatası geliyor sonra o herhangı uygulama internet hatası veriyor
hata1.png

Son düzenleme:
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
onu bizde biliyoruz reis de işte sorun o dllyi bulamıyorum hep çinli sitelerde ckıyor indiroyrum atıyorum reset atıyorum pcye yine o hatayı veriyor

Ben bi tek system32 ye attım syswow mudur nedir orayada mı atıcaz ?

crakcını ypcakdım da unuttum şey bir kaç kere dll hatası verdikden sonra en son bu hatayı verdi. her uygulamada ilerliyor ilerliyor dll hatası geliyor sonra o herhangı uygulama internet hatası veriyorEkli dosyayı görüntüle 16634
netinle kaynaklı olabilir cracke gerek yok keyini netten bulabilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
1.Virüs vasıtasıyla mı bulaştı?
2.Antivirüs olarak ne kullanıyorsun?
3.İşletim sistemin nedir?
4.Bütün yöntemleri denediysen ve olmuyorsa format atmanı öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
1.Virüs vasıtasıyla mı bulaştı?
2.Antivirüs olarak ne kullanıyorsun?
3.İşletim sistemin nedir?
4.Bütün yöntemleri denediysen ve olmuyorsa format atmanı öneririm.
reis bu sorun gittide birşey soracaktım Bu MemoryUI de indirdip taradıgımda virüs programı ile ıı Trojan virüsü oldugunu söylüyor doğru mudur ? ve bu virüs zarar verir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...