Bozuk klavye sorunu (yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar klavyem birden anlamadığım şekilde saçmalamaya başladı mesela 9a bastığımda pc kapanıyor o ya bastığımda 7 çıkıyor 1e bastığımda büyük l falan çıkıyor boşluğa bastığımda pc sesi kısıyor alt tuşuna bastığımda sayfada geri gidiyor FN + NM LOCKodenedim düzelmedi masaüstü bu arasa klavye ayarıda ever türkçe qwerty lütfen yardım klavye basmasamda kendisi tuşa basılı tutuyor ekran klavyesine mahkum oldum aşağıya örnek bırakıyorum

Enter = işlevi yok
o = home tuşu görevi görüyor
nm lock 1 = shift tuşu görevi görüyor
nm lock 4 = backspace görevi
l = l1 şekilde çıkıyor
9 = pcyi kapatıyor
kısacası düzgün çalışan tuşum yok diyebilirim düzgün bir tuşum yok hepsi farklı zarar :/

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Eski klavyeniz varsa önce klavyeyi değiştirin, deneyin.
Klavye değilse (kırılmamışsa), klavyenin nasıl yapılandırılacağını öğrenmek için internette arama yapın
ve aksine güneşte kurutmak için önce klavye ise veya saçları kurutmak için bir cihazla
ve eğer onu sökemiyorsanız ve oradan klavyeyi kurulayın ve temizleyin (ama her zaman çok dikkatli olun)

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Başka bir klavye takıp denemeni tavsiye ederim eğer klavyen zaten eskiyse yeni bir tane alabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Evde farklı bir klavye takıp dene. eğer ki aynı şeyleri yapıyorsa bilgisayarda sorun var.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Tamam arkadalar tamamen söküp klavyeyi inceledim sıkıntılarını halletim şuan sorunsuz çalışıyor dediğiniz şeyleri yaptım her ihtimale karşın su dökülmüş olabilir ben pc başında değilken kuruttum mekaniklerini kontrol ettim falan ama haklısınız yinede klavyenin yaşlandığını hissettim bugün yeni klavyede sipariş verdim yeniden sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...