Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bozulan monitörü tamir mi etmeliyim, yoksa yeni bir tane mi alayım?
İstiyorsan monitörü amazondan bak dostum ben rogun ürünlerini öneririm birazcık pahalıdır ama çok kalitelidir eğerki bütçem yok diyorsanda rampage tarzı bakabilirsin
Panel değişikliğini tercih edebilirsiniz eğer yeni monitöre o kadar para vermek istemezseniz ancak şunu belirtmekte fayda var panel değişiminden sonra bile ilk seferki halinde olmayacaktır kenarlardan ışık hüzmeleri gibi sorunlar yaşayabilirsin ki panellerin de fiyatları baya uçuk durumda şu sıralar hiç bir şey ucuzlamıyor...
If you are skilled enough to replace the LCD body yourself, it is definitely the most cost-effective, and I even like to do my own DIY of various IPS displays
Dostum ne tarz bi sıkıntı tam kestiremiyoruz direk burdan fakat sadece panel çağlıysa hiç monitöre gerek yok yenisine direk panel yenilet ama diğer türlüyse boşuna pnaeli yaptırıp parandan olma mönitor ol durumla ilgili öncesinde bi bilgi al tanıdıklardan filan ona göre işleme devam et derim
ekran alman gerekir ölmüş sanırsam bu etrafında varsa satıcılar falan güzel birşeyler bakmaya çalış yoksa internet üzerinden ucuz birşeyler al paran yoksa idarelik birşey