yani evet comboları biliyorum özellikle scythe üzerinde yoğunlaştım ama yinede aynı rank yawcombolar çok öenmli kankam.
ya evet en çok da şu x basanalar dodge ne kadar iyi bilsen bile sinirlendikten sonra her x ini yemeye başlıyorsun tavsiyen için teşekkür ederimBir karakterde kendini geliştir combolarını tam öğrenmeye bak Brawlhallanın en toxic oyuncuları spam yapanlardır combo umurlarında olmazlar bu kişiler yüzünden klavye kırmışlığımı biliyorum. Aynı şekilde bi elo aralığı var o Elo aralığına girince karşına gelen kişiler direk çok salyalı şekilde oynuyorlar. Profesyonel oyuncuların oynayış stillerini izle derim. Brawlhalla Rank sistemi ve elo sistemi çok kötü işliyor o yüzden bu kadar zorlanman çok normal
mızrak sevmediğim için oynamıyorum orionorion oyna
Android den oynamiyorum hocam PC içinhocam o oyunun çokca hilesi mevcut andrid tlfnlarda Happymod var ordan erişebilirsin
Tamamdir eyvallahbildiğim yok ama cheaterfun dan bakabilirsin garanti her oyunda 1 2 hile oluyor türk sitelerinde bulamazsın öyle oyunların hilelerini varsada rat falandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?