Brawlhalla rank nasıl yükseltilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilen bilir, bir yerden sonra bağımlısı bile olduğunuz oyun aranızda illaki oynayanlar vardır. Rankımı platinden yukarı çıkartamıyorum, nasıl kendimi geliştirmeliyim sizce? Birçok YouTube videosu falan baktım, antrenmanlar yapıyorum yine de bir üst seviyeye çıkamıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Bir karakterde kendini geliştir combolarını tam öğrenmeye bak Brawlhallanın en toxic oyuncuları spam yapanlardır combo umurlarında olmazlar bu kişiler yüzünden klavye kırmışlığımı biliyorum. Aynı şekilde bi elo aralığı var o Elo aralığına girince karşına gelen kişiler direk çok salyalı şekilde oynuyorlar. Profesyonel oyuncuların oynayış stillerini izle derim. Brawlhalla Rank sistemi ve elo sistemi çok kötü işliyor o yüzden bu kadar zorlanman çok normal :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bir karakterde kendini geliştir combolarını tam öğrenmeye bak Brawlhallanın en toxic oyuncuları spam yapanlardır combo umurlarında olmazlar bu kişiler yüzünden klavye kırmışlığımı biliyorum. Aynı şekilde bi elo aralığı var o Elo aralığına girince karşına gelen kişiler direk çok salyalı şekilde oynuyorlar. Profesyonel oyuncuların oynayış stillerini izle derim. Brawlhalla Rank sistemi ve elo sistemi çok kötü işliyor o yüzden bu kadar zorlanman çok normal :D
ya evet en çok da şu x basanalar dodge ne kadar iyi bilsen bile sinirlendikten sonra her x ini yemeye başlıyorsun tavsiyen için teşekkür ederim

Üye
3 HİZMET YILI
orion, queen nai felan oyna comboları öğren ve combo tuşlarını full spamla sonra diamondsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
brawlhalla oynayan pro oyuncuların youtube kanallarını takip edip verdikleri taktik ve comboları antreman modunda uygulayabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bir karaktere yoğunlaş onunla ilgili en sağlam komboları trainle arada spammerlar gelecek onlara yapacak şey sadece havada takılmak yoksa çok sinir ediyorlar :D

Büyük şeyler küçük şeylerin bir araya gelmesidir
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka dodge larını geliştirirsen ve comboları dodge a göre uyarlarsan yükselebilirsin

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Zamanında sadece spam yaparak adamları tilt edip kasıyodum rank :D

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
comboları geliştirirsen gerisi iplik söküğü gibi gelir

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Oyuna 6 yıl önce başladım ama hala gold rankındayım. Rank çıkamamanın nedeni smurflerdir büyük ihtimal. Ne zaman girsem karşıma en az 1 tane önceki sezondan elmas yada plat çıkıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
tek bir hero üzerinden kasmaya çalış

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Oyunu okuman lazım birazcık olay beyin kasına bakıyor birazda verdiğin odağa bakıyor comboyla falan çok alakası yok onlar zaten oturuyor zamanla ama okumak çok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...