Brawlhalla rank nasıl yükseltilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wgg

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bilen bilir, bir yerden sonra bağımlısı bile olduğunuz oyun aranızda illaki oynayanlar vardır. Rankımı platinden yukarı çıkartamıyorum, nasıl kendimi geliştirmeliyim sizce? Birçok YouTube videosu falan baktım, antrenmanlar yapıyorum yine de bir üst seviyeye çıkamıyorum.
kanka elo boost yaptır

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
valla combo önemli kanka

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Nix alıp blaster ve scythe da 3 aşamalı kombo öğren ve rakibini kanser et. rahat bi şekilde plat 3 üstü oynarsın .

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bilen bilir, bir yerden sonra bağımlısı bile olduğunuz oyun aranızda illaki oynayanlar vardır. Rankımı platinden yukarı çıkartamıyorum, nasıl kendimi geliştirmeliyim sizce? Birçok YouTube videosu falan baktım, antrenmanlar yapıyorum yine de bir üst seviyeye çıkamıyorum.
Brawhalanında hilesi var spinbot tarzı kendisi vuruyor kendisi oynuyor deneyebilirsin ve ban riski yok

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Oynadığın karakterlerin vuruş hitboxlarını ezberlemelisin, antrenman yaparken hitbox viewi aç. Youtubeden izlediğini söylemişsin zaten, olabildiğince kombo öğrenmeye çalış. Mekaniklerin ne kadar gelişirse o kadar yükseğe çıkarsın. Plat üstü elolarda genelde oyuncular komboları ve hitboxları ezberlemiş tamamen kavramış oluyorlar. Geçmek istiyorsan sende o seviyede olmalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...