Breaking Bad tarzı dizi ve film önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
better call soul şahsen o kadar beğenmedim ama buyur izleyebileceğin en yakın şey bu xD

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka the walking dead izleyebilirsin yeterince iyi

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
kleo var ama böyle garip şeyler izlemek istiyorsan withcer izle ben ilk başta ön yargıyla yaklaştım da baya sardı beni tek sıkıntı sezonu senede bir yapıyorlar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Narkoz der tek geçerim. İzlemediysen mutlaka izlemelisin knk

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kesinlikle sherlock holmes izlemelisin tam sana göre olduğunu düşünüyorum izledikten sonra alıntı yaparsan sevinriim düşüncelerini öğrenmek isterim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Senin de haberin varmış zaten Better Call Saul oldukça iyi bir dizi. Ödül almaması bir çok kişinin ödül törenlerine olan güvenini sarstı o kadar yani. Ayrıca Breaking Bad'deki bazı ilişkilerin nasıl kurulduğunu anlamak için de güzel. Ben de yakın zamanda izledim ve oldukça iyiydi. Bununla beraber eski dizilerden House MD yi öneririm. İzlediğim en iyi dizilerden. Kısaca özetlemek gerekirse doktor aleminin Scherlock Holmes'i. Zaten senarist oradan ilham aldığını da hiç gizlememiş. Hem eğlenceli hem dramatik. Sadece aksiyon isteğini karşılamayabilir o kadar.

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İzlemediyseniz hiç durmayın "The Sopranos" açın. Breaking Bad gibi uzun solukludur fakat sizi içine çeker adeta ailenin içinde gibi izlersiniz.

wgg

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
prison break
Öncelikle selam, bundan birkaç ay önce Breaking Bad izlemeye karar vermiştim. Dizi ilk başlarda sarmamıştı, ara ara izliyordum o zamanlar ancak son sezonlara geldiğimde beni farklı bir tutku farklı bir aksiyon sardı ve diziyi bitirdim. Keşke bitmesin dediğimiz dizilerden biriydi benim için. Better Call Saul adlı dizi Breaking Bad evreninden henüz, ona daha başlamadım. Buna benzer dizi veya film önerileriniz var mıdır acaba? Aksiyon drama tutku.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ozark , breaking bade birçok yönden benzese de orjinal bir senaryo olduğunu düşünüyorum
Better call saul ,breaking bad spin offu olması:peepoNice:

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Prison Break izle istersen sarar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
You,the walking dead bu tarz diziler ilk 3 bölüm sarmıyor sonrası bırakılmıyor müptelası olursun izle :D
bende twd'nin 3 4 bölüm izleyip sıkılmıştım boş vaktim olduğu için devam ettim şuan 7. sezondayım dizinin manyağı oldum çok sarıyor :D

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dahmer izlemenizi tavsiye ederim.

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Lucifer ve Stranger Things gerçekten sarıyor güzel

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
El Chapo, Narcos bu türler yine benzer izleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...