ZED
Süper Üye
arkadaşlar selamlar ben 9 10 yıldır lol oynuyorum ve bazı hilelerden dolaylı hile kullanmaya karar verdim son 2 haftadır wsborn spciritini kullanıyorum urf sıralı seçim de oynuyorum şimdi ben her kordiorda oynaya biliyorum mid sup top jung bot farketmez bana hızlıca bronz ligiden rash yapmanın yollarını söylermisiniz tek cift de her yolu denedim ama cıkamıyorum prem yok duo pre bul yazacak arkadaşlar benimle girerseniz full win alıyorsanız ekleyin girelim ben bronz liginden cıkartamk istiyorum hesapımı o yüzden uğraşıyorum yoksa normal de foruma yazmicaktım ama artık kaldıracak gücüm bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ediyorum mid de zed oynuyorum ama o bile kurtarmıyor her yolu denedim oynadım oynamadım şamipyon kalmadı spicrt ile bilene limitleri zorladım ama veledten toxicden ligi geçemiyorum bana yardımcı olan şimdiden tüm herkese teşekkür ediyorum bu da kaldım lig esnek 5 e 5 de rahat atladım başka prelerim de kastım ama tek cifte onlarla girmiyoruz sadece esnek kasıyoruz yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum