Bronz liginden nasıl çıkıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tada
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba bunun 2 yolu var ya oyuna hayatını verip deli gibi oynaman lazım (ben bunu tercih etmiyorum) ya da script attacksın ama script açmadan önce başka hesaplarda kullanıp alışmanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bende de aynı dert var support oynuyorum, istersen özelden yaz nickini ekleşelim beraber deneyelim. EUW sunucusundayım bu arada.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
biraz oyun bilgisi lazım ve takımdan kaybediyorsan daha taşımaya yönelik şampiyonlar oynayabilirsin

broski
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Metada olan ezik net win karakterleri oyna mesela mordekaiser warwick gibi
lane freezlemeyi öğren takımla ve rakiple tartışmaya girme
gerekmedikçe sohbete yazı yazma

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
solo çıkman çok zor duo şart tek başına oynanabilen bir oyun değilki bu oyun

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bronz eloda jungle oynayarak daha kolay çıkabilirsin,oyun bilgini geliştirip yanınada iyi bir duo buldunmu çok rahat çıkarsın

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu lanet olası ligden nasıl çıkarım tek başıma vayne tristana oynamaktan çok sıkıldım her maçı ben taşıyorum hiç hak etmeyen adalara yırtına yırtına maç kazandırıyorum ne yapmam lazım acil yardım edin
kendine 1 ekip bulup onlarla girmeni tavsiye ederim isdersen beni ekle oynarız dc adım Jes#8598

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
iş şampiyon seçim ekranında başlıyor takım arkadaşların trol girse bile sen metaya uygun şampiyon seçeceksin ve saçma hareketlerde bulunmayacaksın oyun içerisinde genel olarak pratik yapman lazım ve taşıma potansiyeli yüksek şampiyonlar oynamanda fayda var

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Takım taşımak falan değil mevzu. Yeteneğin hangi lige yetiyorsa o ligde oynarsın. Beni bronz eloya koysalar dümdüz ederim tüm maçları mesela. Takıma 4 feeder gelsin yine taşırım o eloda.

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Reis kendine ekip bul iyi oynayan güzel bir ekiple oynarsan rahatlıkla çıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
taşımaktan ziyade eğer iyiyim diyorsan taşıtadabilirsin iyisin diye senin taşıma zorunluluğun yok bu konuda senden daha kötü bir oyuncuya mid vermek yerine midde karma tarzı şampiyonlar oynayabilirsin bu sayede adc ye veya scale olan bir ormancın varsa onunla iyi işler çıkarabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
basit karakterler oynarak, örneğin jax pantheon olaf

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka yüksek ihtimal elo hell düşmüşsün LP'de az veriyordur o hesaba illa ki karşına smurf kasan biri çıkar yapış arkasına :D eğer dediğin gibi iyi oynuyorsan gold ve plat elolarda rahat şekilde ranked kasarsın soloq kasıyorsan ekleyebilirsin beni iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...