Onaylı Üye
biraz oyun bilgin olucak bide sitedeki scripti al çıkarsın.
dc versenekanka yüksek ihtimal elo hell düşmüşsün LP'de az veriyordur o hesaba illa ki karşına smurf kasan biri çıkar yapış arkasınaeğer dediğin gibi iyi oynuyorsan gold ve plat elolarda rahat şekilde ranked kasarsın soloq kasıyorsan ekleyebilirsin beni iyi forumlar.
Peur#0137dc versene
Jogando de suporte é a melhor opção para subir de elo e de lux.Pessoal, como faço para sair dessa maldita liga, estou tão entediado jogando vayne tristana sozinho, carrego todas as partidas, estou ganhando uma partida para as ilhas indignas, o que devo fazer, me ajudem urgentemente
dc isim söyleyinekle benı beraber cıkalım dostum
Takıma sorup da alsan düşük eloda çok dengesiz tipler olabiliyor. Mesela geçen adam lee sin aldı bota smite falan aldı direk kaybettik. Biri öne geçse de durduk yere maçı satabiliyor. Mide gidiyorum rakip midi öldürüyoruz 3 kişi soru işareti atıyor, hemen flame başlıyor. Daha geçen gün botta adc 2 kill aldım diye trollemeye başladı. Mesela 7 kill almıştım 21 asistim vardı adam killeri çaldığımı iddia ediyor. Zaten kimse kite bilmiyor oto atağa salıyoruz karşılıklı şansa bana kaldı hemen koşup ölmeye başladı. Çoğu adc zaten trade atmıyor sadece minyon kesmeye çalışıyor onu da beceremiyor. Bu yüzden kendime en azından gold olmak için duo arıyorum ama hala birini bulamadım. Mümkünse smurf, script duo arıyorum çünkü gerçekten düşük eloda oyun bazen çok zevksiz olabiliyor. Dc nickim: elma#8302 beraber oynamak isteyenler yazabilir.bencede takıma göre karakter alın tilt olmayın
U need luck even cheats can't help uArkadaşlar bu lanet olası ligden nasıl çıkarım tek başıma vayne tristana oynamaktan çok sıkıldım her maçı ben taşıyorum hiç hak etmeyen adalara yırtına yırtına maç kazandırıyorum ne yapmam lazım acil yardım edin