Bronzda Sıkışmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kanka şöyle diyim sen eğer bronz 1 de takılı kaldıysan zaten iyi bir oyuncu değilsin eğer öyle sürekli kötü takım geldiğini düşünüyorsan kendimden örnek veriyim benim hesabı yeni 30 yaptım 1 haftadır oynuyorum hem soloq hem flex şu an altın dia ya kadar da kasıp satıcam
ne oynuyosun peki hero

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sıralama için youtube'da çok fazla öğretici video var, yararlı olduklarını izlemenizi öneririm.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eğer bir arkadaşınız varsa bot pre leoana-mf yaparak karşınızdaki admları kolayca yenebilirsiniz

uiy corona
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Aynı sorun bende var 92lpydim bronz I şimdi 69 lpyim xdd ölüm gibi euw da oyna derim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Heroyu bilmen kadar karşına gelen heronun damage kapasitesini de bilmen önemli farm konusunda farkı attığın zaman o eloda kolay kolay kaybetmezsin

Emanuel Mauro İcardi
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Reyis çıkarsın yasou zed haricinde sampiyonlara odaklanma sadece ve adc oynama diyeceğim o ki jungle vi,lee sin nocturme aliyorsun tabi sampiyonlsri hakim olacaksin go to gold cok zor degil düşük elolarda paso takasa giriyorlar gank atmaya hazir ol kil önüne düşüyor zaten

Elimde sütüm Hayata küsüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sen o takımı taşıyamıyorsan üst ligleri hak etmiyosun demek ki kendini geliştir,pantheon,darius vb çarlarla oyna erkenden bitir oyunu.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
hile kullanıyorsan tek başına taşımalısın oyunu bu şekilde kurtulursun

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Zed, Akali, Mordecai Gibi karakterler Taşır Yada Bu Sitedeki Hileyi Aktif Et, Yükselirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hilesiz oynuyorsan iyi anlaşabilceğin konuşabilceğin takımın olsun sende iyi oynadığında rank yükselirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
en iyi oynadıgın karekter oyna ama sen gene meta karekterlerıne bak

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
master yi al ve iyi oynayan arkadaşlarınla gir

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bronzda sıkışmak diye bir şey yoktur düzgün oynamayla takımın ne kadar kötü olursa olsun destek oyuncusu olsan bile 30 maça çıkarsın ama işini kolaylaştırmak istiyorsan main çar belirle solonun kralları bu aralar renekton ve fiora midde fizz diana qiyana jungle zac ekko adc kalista destek morgana brand. Bu çarlar seni elo çıkartabilicek çarlar ama genelde mid veya solo oyna kaybeden koridoru roamla kolun bacağın olmasa bile oyun bilgisiyle gold eloya gelirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...