Bronzda Sıkışmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kanki oyunu 1 yıldır oynuyorsan eğer ve hala bronzdaysan oyunu sil zaten ama takımım kötü geliyor diyorsan eu serverine geç derim

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Beyler bronzda sıkıştım kaldım bronz 1 ve 2 arası düşüp düşüp çıkıyorum 1 e nasıl çıkıcam bu elodan çok kötü takımlar geliyo hangi hero taşır 1v9 ?
Kanka adc jinx
Mid Talon
Jungle Master yi bunları oynarsan bronzdan çok rahat çıkarsın :d w. taktik de yeni hesap açıp kasmak işe yarıyor haberin olsun .

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tek oynuyorsan kesinlikle bot lane hariç diğer laneden oyna kazanma oranın daha yüksek

Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
olum bir türlü anlam veremiyorum :D adc oynuyorsun mid feedliyor mid oynarsın bot feedler solo oynarsın jung feedler dakka 15 adam 5 kere ölmüş ne kadarda carrylesende olmuyor adamlar karşıyı beslediği için bir türlü win alamıyorsun :D

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
olum bir türlü anlam veremiyorum :D adc oynuyorsun mid feedliyor mid oynarsın bot feedler solo oynarsın jung feedler dakka 15 adam 5 kere ölmüş ne kadarda carrylesende olmuyor adamlar karşıyı beslediği için bir türlü win alamıyorsun :D
Kanka işte taşıma potansiyeli çok yüksek olan herolar var mide talon zed kata alıp farm yaparsan kaybedersin sırf roam atıcan bırak 8 level kal ama takımına yardım edince devamı geliyor zaten :D Ya da en kötü bir maç takımına gelen iyi bir supportu ekle beraber gir taşırsın rahat .

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kanka işte taşıma potansiyeli çok yüksek olan herolar var mide talon zed kata alıp farm yaparsan kaybedersin sırf roam atıcan bırak 8 level kal ama takımına yardım edince devamı geliyor zaten :D Ya da en kötü bir maç takımına gelen iyi bir supportu ekle beraber gir taşırsın rahat .
bak dediklerini anlıyorum ama olmuyor iyi bir oyuncu değilim ama standarların bir tık üstü oyunucyum dia 2 yi gördüm fakat aşırı tilt oluyorum en ufak bir şeyde moral sıfır kalıyor öyle tipler geliyor ki en ufak bir şeyden batırıyolar oyunu evet dediğin gibi yapıyorum ama biliyorsun league of legends bu :D adam early de mahvediyo götü kalkıyor tek giriyor takım savaşlarına falan laf söz dinlemiyorlar zaten...

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bak dediklerini anlıyorum ama olmuyor iyi bir oyuncu değilim ama standarların bir tık üstü oyunucyum dia 2 yi gördüm fakat aşırı tilt oluyorum en ufak bir şeyde moral sıfır kalıyor öyle tipler geliyor ki en ufak bir şeyden batırıyolar oyunu evet dediğin gibi yapıyorum ama biliyorsun league of legends bu :D adam early de mahvediyo götü kalkıyor tek giriyor takım savaşlarına falan laf söz dinlemiyorlar zaten...
Takım savaşlarında söz dinlememeleri ve direkt çalılara kafa atma gibi bir sorun bendede var takımıma çok saçma kişilikleri olan insanlar geliyor bende eskiden çok flamer birisiydim artık hiç öyle bir şey olmuyor hala sinirleniyorum ama /fullmute all diyince oyun benim için bitiyor :D

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Takım savaşlarında söz dinlememeleri ve direkt çalılara kafa atma gibi bir sorun bendede var takımıma çok saçma kişilikleri olan insanlar geliyor bende eskiden çok flamer birisiydim artık hiç öyle bir şey olmuyor hala sinirleniyorum ama /fullmute all diyince oyun benim için bitiyor :D
sırf bu yüzden perma ban yedim... Ne yaptıysam şu an max plat 4 ya da gold 4başka çıkamıyorum...

ANGARALI
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bataklık gibi bir yer . Ölüm gibi bir yer fakat kimsenin ölmediği yer :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Beyler bronzda sıkıştım kaldım bronz 1 ve 2 arası düşüp düşüp çıkıyorum 1 e nasıl çıkıcam bu elodan çok kötü takımlar geliyo hangi hero taşır 1v9 ?

Bende öyleyim ne yukarı ne aşağı 3 maçtan 2 si berbat takımlar olduğum yerde sayıyorum sadece.

Bir Umut Güzel Günler için
Banlı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
master iyi olur dostum bana göre taşırsın

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Hakim olduğun herolar ile çıkabilirsin dostum

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hocam garen gibi kolay heroları oyna çok rahat çıkarsın istersen bir de script kullan

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
random'a bağlı olarak bir süre katlanmak zorunda kalacaksınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...