Kanka adc jinxBeyler bronzda sıkıştım kaldım bronz 1 ve 2 arası düşüp düşüp çıkıyorum 1 e nasıl çıkıcam bu elodan çok kötü takımlar geliyo hangi hero taşır 1v9 ?
Kanka işte taşıma potansiyeli çok yüksek olan herolar var mide talon zed kata alıp farm yaparsan kaybedersin sırf roam atıcan bırak 8 level kal ama takımına yardım edince devamı geliyor zatenolum bir türlü anlam veremiyorumadc oynuyorsun mid feedliyor mid oynarsın bot feedler solo oynarsın jung feedler dakka 15 adam 5 kere ölmüş ne kadarda carrylesende olmuyor adamlar karşıyı beslediği için bir türlü win alamıyorsun
![]()
bak dediklerini anlıyorum ama olmuyor iyi bir oyuncu değilim ama standarların bir tık üstü oyunucyum dia 2 yi gördüm fakat aşırı tilt oluyorum en ufak bir şeyde moral sıfır kalıyor öyle tipler geliyor ki en ufak bir şeyden batırıyolar oyunu evet dediğin gibi yapıyorum ama biliyorsun league of legends buKanka işte taşıma potansiyeli çok yüksek olan herolar var mide talon zed kata alıp farm yaparsan kaybedersin sırf roam atıcan bırak 8 level kal ama takımına yardım edince devamı geliyor zatenYa da en kötü bir maç takımına gelen iyi bir supportu ekle beraber gir taşırsın rahat .
Script indir ve oyunun keyfine bak![]()
Takım savaşlarında söz dinlememeleri ve direkt çalılara kafa atma gibi bir sorun bendede var takımıma çok saçma kişilikleri olan insanlar geliyor bende eskiden çok flamer birisiydim artık hiç öyle bir şey olmuyor hala sinirleniyorum ama /fullmute all diyince oyun benim için bitiyorbak dediklerini anlıyorum ama olmuyor iyi bir oyuncu değilim ama standarların bir tık üstü oyunucyum dia 2 yi gördüm fakat aşırı tilt oluyorum en ufak bir şeyde moral sıfır kalıyor öyle tipler geliyor ki en ufak bir şeyden batırıyolar oyunu evet dediğin gibi yapıyorum ama biliyorsun league of legends buadam early de mahvediyo götü kalkıyor tek giriyor takım savaşlarına falan laf söz dinlemiyorlar zaten...
sırf bu yüzden perma ban yedim... Ne yaptıysam şu an max plat 4 ya da gold 4başka çıkamıyorum...Takım savaşlarında söz dinlememeleri ve direkt çalılara kafa atma gibi bir sorun bendede var takımıma çok saçma kişilikleri olan insanlar geliyor bende eskiden çok flamer birisiydim artık hiç öyle bir şey olmuyor hala sinirleniyorum ama /fullmute all diyince oyun benim için bitiyor![]()
s9 plat s8 plat 1200 tl yüklediğim hesap küfürden ban yemişti benimde :dsırf bu yüzden perma ban yedim... Ne yaptıysam şu an max plat 4 ya da gold 4başka çıkamıyorum...
s9 plat s8 plat 1200 tl yüklediğim hesap küfürden ban yemişti benimde :d
aynı hastalık bendede var yalnız değilsinbu kostüm olayında benim galiba hastalığım var
yalnız değil mişim
![]()
Beyler bronzda sıkıştım kaldım bronz 1 ve 2 arası düşüp düşüp çıkıyorum 1 e nasıl çıkıcam bu elodan çok kötü takımlar geliyo hangi hero taşır 1v9 ?