Broşür Tasarımı Matbaaya Uygun Broşür Nasıl Yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Broşür, El İlanı Nasıl Yapılması Gerekir, Nelere Dikkat Edilmeli Gibi Sorularınıza Yanıt Bulmak İçin Sizlere Bir Video Hazırladık Yorumlarda Aklınıza Takılan Birşey olursa Sorabilirsiniz Diğer Videolarda Yanıtlaya Biliriz İzlediğiniz İçin Teşekkürler Kolay Gelsin

Sorunuz Olursa Yazın Elimden Geldiğince Yardımcı Olurum
Ödev Yapıyorsanız İstediğiniz Bir Konu Varsa Onları Da Yaza Bilirsiniz.​

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Teşekkürler .
(yanlış anlama sonrası düzeltildi)

Son düzenleme:
Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
3 fold brochure template diye aratırsan template bulabilirsin .
youtubede den aratırsan türkçesnii video bulabilirsin mecvut
3 Fold Brochure Diye Aratırsam 3 Kırımlı Broşürler Çıkar Benim Anlattığım a5 Dikey Broşür 3 Kırımlı Broşürü Nereden Anladın Merak Ettim :D

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Güzel paylaşım fakat iPhone gibi cihazların sistemlerinde hazır broşürler,takvim günlüğü,kiralık el ilanı,satılık el ilanı,emlak el ilanı gibi tasarımlar mevcut size kalan sadece düzenlemek

Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Güzel paylaşım fakat iPhone gibi cihazların sistemlerinde hazır broşürler,takvim günlüğü,kiralık el ilanı,satılık el ilanı,emlak el ilanı gibi tasarımlar mevcut size kalan sadece düzenlemek
Haklısınız Matbaaya Gönderirken Dikkat Etmeniz Gerekenlerden De Bahsediyorum Basit Hatalarda Önemli Zaman Kayıpları Yaşanabiliyor Böyle Düşünürseniz İnternette de Birçok Hazır İşler Mevcut Fakat Temel Kuralları Bilmiyorsanız Hiçbir Anlam İfade Etmiyor Hazır Olması Ayrıca Dediğiniz Sistemlerin Biraz Daha Gelişmesi Gerekiyor Bence

Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Wallahi ilk konuyu açtığımda video yoktu bende sadece yazı vardı o yüzden öyle yazdım knk beyinsiz değilim yani kapişşş
Estağfurllah Yardımcı Olma Niyetiyle Yazdığının Farkındayız Zaten Tedirgin Oldum Sadece Yanlış Birşey Mi Yazdım Yanlış Birşey Mi Söyledim Acaba Diye Sürekli Video Çekip Düzenli Olarak Paylaşım Yapıyoruz Render Filan Derken Akıp Giden Zamanın Hatti Hesabı Yok Kaçırdığım Biryer Mi Oldu Cümleyi Yanlış Mı Söyledim Filan Diye Telaş Yaptım Yoksa Sana Beyinsiz Filan Deme Gibi Bir Amacımız Yok Olur Böyle Şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...