Üye
TANITIM
Brutality Win adını taşıyan programımızı tanıtmak istiyorum. Uzun bir süre boyunca bu external programı test ettik ve bugün sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.
Yakın bir zamanda Valorant için Color Aimbot konulu bir sunum yapmayı planlıyorum. Bu program, oyunculara oyun deneyimini geliştirmeleri için benzersiz bir fırsat sunar ve tespit edilme riski olmadan kullanılabilir. Kendi deneyimlerim doğrultusunda, oyun içindeki envanterimle büyük bir başarı elde ettim. Dünya üzerinde ilk 500'e girdim ve dust 2 dünya sıralamasında şu anda 31. sıradayım.
Programı kendi main hesaplarımda çok uzun süredir test ediyorum yazılımıza sadece güvenli özellikler ekliyoruz ve Türkiye'de ilk ve tek olarak yazılımımızın menüsü web üzerinden yani internet sitesinden çalışıyor şu anda 100.000 TL değerindeki envanterimde bu yazılımı kullanıyorum. Aşşağıda hangi hesapta kullandığımı ve linklerini yazacağım.
Brutality Win, CS2 için sunduğu gelişmiş özellikleri ve oyun deneyimini geliştiren yapısıyla oyun severler arasında büyük bir ilgi uyandıracaktır. Aimbot, Wallhack ve ESP gibi özelleştirilebilir seçenekler sunarak rekabetçi maçlarda oyunculara büyük bir avantaj sağlar. Kullanıcılar, hile avantajlarından korkmadan ve tespit edilme riski olmadan bu programı kullanabilirler. Brutality Win, kullanıcılarına rakiplerinin üzerinde kolayca üstünlük sağlama imkanı sunar ve oyun deneyiminde gerçek bir devrim yaratır.
ÖZELLİKLER :
- AIMBOT
- TRIGGER
- ESP (BOX, İSİM , İSKELET , SİLAH ESP ...)
- RADAR
- GECE MODU
- SEKMEME (RCS)
- ONLINE MENU
- ONLINE CONFIG
- OBS BYPASS (YAYINCILAR İÇİN HİLE OBSDE GÖZÜKMEZ)
- AIMBOT LOCK
- AWP CROSSHAIR
- HITSOUND
- CHAT SİSTEMİ
MENÜ
- AIMBOT
- TRIGGER
- ESP (BOX, İSİM , İSKELET , SİLAH ESP ...)
- RADAR
- GECE MODU
- SEKMEME (RCS)
- ONLINE MENU
- ONLINE CONFIG
- OBS BYPASS (YAYINCILAR İÇİN HİLE OBSDE GÖZÜKMEZ)
- AIMBOT LOCK
- AWP CROSSHAIR
- HITSOUND
- CHAT SİSTEMİ
MENÜ
Kullanılan Envanter :
1 HAFTA : 3 $
15 GÜN : 6 $
1 AY : 10 $
3 AY : 25 $
6 AY : 45 $
1 YIL : 85 $