Satıyorum 🔥𝐁𝐑𝐔𝐓𝐀𝐋𝐈𝐓𝐘 𝐂𝐒 𝟐 𝐇𝐈̇𝐋𝐄𝐒𝐈̇ 🔥𝟏𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐋𝐈̇𝐑𝐀 𝐄𝐍𝐕𝐀𝐍𝐓𝐄𝐑𝐃𝐄 𝐊𝐔𝐋𝐋𝐀𝐍𝐈𝐋𝐈𝐘𝐎𝐑🔥 %𝟏𝟎𝟎 𝐒𝐀𝐅𝐄 🔥

Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
TANITIM
Brutality Win adını taşıyan programımızı tanıtmak istiyorum. Uzun bir süre boyunca bu external programı test ettik ve bugün sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Yakın bir zamanda Valorant için Color Aimbot konulu bir sunum yapmayı planlıyorum. Bu program, oyunculara oyun deneyimini geliştirmeleri için benzersiz bir fırsat sunar ve tespit edilme riski olmadan kullanılabilir. Kendi deneyimlerim doğrultusunda, oyun içindeki envanterimle büyük bir başarı elde ettim. Dünya üzerinde ilk 500'e girdim ve dust 2 dünya sıralamasında şu anda 31. sıradayım.

Programı kendi main hesaplarımda çok uzun süredir test ediyorum yazılımıza sadece güvenli özellikler ekliyoruz ve Türkiye'de ilk ve tek olarak yazılımımızın menüsü web üzerinden yani internet sitesinden çalışıyor şu anda 100.000 TL değerindeki envanterimde bu yazılımı kullanıyorum. Aşşağıda hangi hesapta kullandığımı ve linklerini yazacağım.

Brutality Win, CS2 için sunduğu gelişmiş özellikleri ve oyun deneyimini geliştiren yapısıyla oyun severler arasında büyük bir ilgi uyandıracaktır. Aimbot, Wallhack ve ESP gibi özelleştirilebilir seçenekler sunarak rekabetçi maçlarda oyunculara büyük bir avantaj sağlar. Kullanıcılar, hile avantajlarından korkmadan ve tespit edilme riski olmadan bu programı kullanabilirler. Brutality Win, kullanıcılarına rakiplerinin üzerinde kolayca üstünlük sağlama imkanı sunar ve oyun deneyiminde gerçek bir devrim yaratır.

ÖZELLİKLER :

- AIMBOT
- TRIGGER
- ESP (BOX, İSİM , İSKELET , SİLAH ESP ...)
- RADAR
- GECE MODU
- SEKMEME (RCS)
- ONLINE MENU
- ONLINE CONFIG
- OBS BYPASS (YAYINCILAR İÇİN HİLE OBSDE GÖZÜKMEZ)
- AIMBOT LOCK
- AWP CROSSHAIR
- HITSOUND

- CHAT SİSTEMİ

MENÜ

Kullanılan Envanter :

1 HAFTA : 3 $
15 GÜN : 6 $
1 AY : 10 $
3 AY : 25 $
6 AY : 45 $
1 YIL : 85
$

Kullanılan Hesap :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

VİDEOLAR :

Moderatörün son düzenlenenleri:
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003
3.2-) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır. (Tam sayıyı trade yaptığınız kişilerin mh hesap kalitesi belirler)

4.0-) Vouch karşılığında trade sistemini kullanmanıza izin verilir. Ancak ticaret derecelendirmeleri kuralları 1. maddede belirtildiği gibi karşılığında bir şey alınmadan puanlama yapmanıza izin verilmez.

Gerekli sayıya ulaştığınızı düşündüğünüz zaman konunuzu raporlayın.

Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003
3.2-) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır. (Tam sayıyı trade yaptığınız kişilerin mh hesap kalitesi belirler)

4.0-) Vouch karşılığında trade sistemini kullanmanıza izin verilir. Ancak ticaret derecelendirmeleri kuralları 1. maddede belirtildiği gibi karşılığında bir şey alınmadan puanlama yapmanıza izin verilmez.

Gerekli sayıya ulaştığınızı düşündüğünüz zaman konunuzu raporlayın.
siteyi kaldırdım efendim ayrıca sitemize sizin sitenin linkini ekledik başka ne yapmam gerekli

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ninjaware 2.0 süreyya hanımın muhteşem değişimi :catscream::catscream::catscream:

naXm
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
cs2'de ow yok şu an o yüzden tespid edilmemişsindir.

Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
ow ile alakası yok yazılım external ve sağlam yazılım problem yaşatmaz olsa bile ... ow gelse bile legit oynarsan sorun yok

hayır videoları izleyebilirsin piyasadaki tek online menülü hile başka yok
menünün online olmasının hiçbir katkısı yok cs üzerine hala overlay açıyosun tam tersine saçma olmuş boşu boşuna website arayüzü yapmışsın

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hile kullanmayın ban yedıgnızde hesap gidiyor satıcı asla geri dönüş yapmıyor sorun illa sizde çıkarıyor bide üzerine para bermış oluyorsunuz illa açıcam diyorsanız boş hesapta topluluk suncusunda oynayın

Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
menünün online olmasının hiçbir katkısı yok cs üzerine hala overlay açıyosun tam tersine saçma olmuş boşu boşuna website arayüzü yapmışsın
sadece ayrıcalık yapılmayan bişeyi yaptık farkındalık oldu evet overlay kullanıyoruz en güvenlisi bu şu anda

hile kullanmayın ban yedıgnızde hesap gidiyor satıcı asla geri dönüş yapmıyor sorun illa sizde çıkarıyor bide üzerine para bermış oluyorsunuz illa açıcam diyorsanız boş hesapta topluluk suncusunda oynayın
ban yemeyeceğiniz bir yazılım satıyoruz

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sadece ayrıcalık yapılmayan bişeyi yaptık farkındalık oldu evet overlay kullanıyoruz en güvenlisi bu şu anda

ban yemeyeceğiniz bir yazılım satıyoruz
yarına çıkıp çıkamyqacagın gıbı hileyi garanti edemzsın bu garanti lafı insanları aldırmaya teşvik bugün olmasa 1 yıl sonra yıcek ama illa yicek hile yapabiliyorsan yasaklanabilirsinde sorun şu ban yediginde aynı değerde hesap tayın edebiliyor musun bu önemli oda lafta kalır çunku belli süre sonra 5veya 6 kişiden fazla ban yıgen olursa o hesapların parasını karşıyalamazsın bu yuzden güvenilmez

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
100.000 tllik envanteri steamdan gösterdiğin bir video atar mısın?

Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
100.000 tllik envanteri steamdan gösterdiğin bir video atar mısın?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hesap bu .
bu videoda gösteriyorum

yarına çıkıp çıkamyqacagın gıbı hileyi garanti edemzsın bu garanti lafı insanları aldırmaya teşvik bugün olmasa 1 yıl sonra yıcek ama illa yicek hile yapabiliyorsan yasaklanabilirsinde sorun şu ban yediginde aynı değerde hesap tayın edebiliyor musun bu önemli oda lafta kalır çunku belli süre sonra 5veya 6 kişiden fazla ban yıgen olursa o hesapların parasını karşıyalamazsın bu yuzden güvenilmez
ben güveniyorum 100.000 tl envanterle kullanıyorum benden başkada bunu yapan yok

web menü aşırı saçma ekstra bi güvenlik sağlamıyor baya komik olmuş
***** koruması hilenin crackenip folloş olmaması için :)

Üye
2 HİZMET YILI
ow ile alakası yok yazılım external ve sağlam yazılım problem yaşatmaz olsa bile ... ow gelse bile legit oynarsan sorun yok

hayır videoları izleyebilirsin piyasadaki tek online menülü hile başka yok
tek online menü?
nadoclient.net ne diye duruyor kardeşim senin siktir boktan pastein vac çalışmıyo diye ban yemiyosundur
nadoclient oyun çıktığından beri undetect full kullandım ne vac yedim ne başka bişi ister 500,000$ olsun o aptal pastei kullanan maldır

Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
tek online menü?
nadoclient.net ne diye duruyor kardeşim senin siktir boktan pastein vac çalışmıyo diye ban yemiyosundur
nadoclient oyun çıktığından beri undetect full kullandım ne vac yedim ne başka bişi ister 500,000$ olsun o aptal pastei kullanan maldır
ahaha paste he vay arkadaş kanıt nedir hilenin ismini ilk kez duydum 1 dolar hesaplarda kullanıyolar bana güven vermedi ayrıca dükkanı kapayıp kaçmışlar siteleri kapalı iyi kullanımlar sana :) sanırım online menuleride yok

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ahada arkadaşlar kanıtı budur. hile her türlü vac yedirtiyor. daha öncesinde hiçbir hile kullanmamama rağmen gelip de "daha önce ne kullandığını nerden bileyim KARDEŞİM" gibi profesyonel olmayan bir yanıt veriyor ve ss dahi alamadan d sunucusundan banlıyor. vac yediğimi söylemek için online chatine gidiyorum panelin. daha yazamadan anında ip ban yiyorum. verdiğim para haram zıkkım olsun. 1 haftalık almışız iyi ki yoksa çook paramız yanacaktı. almayın aldırtmayın
Artı olarak. sitedeki hesabıma otomatik ip banı koymuş. siteye nerden girersem anında o ip de ban yiyor. daha kaç kişiye bunları yaptı belli değil :D Hileyi kurduğumdan beri pc kullanımı %20 den aşağı düşüyor boşta. arkadan da sağlam mining atıyor. sadece haberiniz olsun diye atıyorum. almayın aldırtmayın

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ahada arkadaşlar kanıtı budur. hile her türlü vac yedirtiyor. daha öncesinde hiçbir hile kullanmamama rağmen gelip de "daha önce ne kullandığını nerden bileyim KARDEŞİM" gibi profesyonel olmayan bir yanıt veriyor ve ss dahi alamadan d sunucusundan banlıyor. vac yediğimi söylemek için online chatine gidiyorum panelin. daha yazamadan anında ip ban yiyorum. verdiğim para haram zıkkım olsun. 1 haftalık almışız iyi ki yoksa çook paramız yanacaktı. almayın aldırtmayın
Artı olarak. sitedeki hesabıma otomatik ip banı koymuş. siteye nerden girersem anında o ip de ban yiyor. daha kaç kişiye bunları yaptı belli değil :D Hileyi kurduğumdan beri pc kullanımı %20 den aşağı düşüyor boşta. arkadan da sağlam mining atıyor. sadece haberiniz olsun diye atıyorum. almayın aldırtmayın
daha alamadan once bi yorumları okusaydın yazdıklarımı bunlar olmazdı