siteyi kaldırdım efendim ayrıca sitemize sizin sitenin linkini ekledik başka ne yapmam gereklihttps://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003
3.2-) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır. (Tam sayıyı trade yaptığınız kişilerin mh hesap kalitesi belirler)
4.0-) Vouch karşılığında trade sistemini kullanmanıza izin verilir. Ancak ticaret derecelendirmeleri kuralları 1. maddede belirtildiği gibi karşılığında bir şey alınmadan puanlama yapmanıza izin verilmez.
Gerekli sayıya ulaştığınızı düşündüğünüz zaman konunuzu raporlayın.
2-4 başarılı trade gerçekleştirmeniz gerekli.siteyi kaldırdım efendim ayrıca sitemize sizin sitenin linkini ekledik başka ne yapmam gerekli
thankss
yurt dışı sitesininjaware 2.0 süreyya hanımın muhteşem değişimi
ow ile alakası yok yazılım external ve sağlam yazılım problem yaşatmaz olsa bile ... ow gelse bile legit oynarsan sorun yokcs2'de ow yok şu an o yüzden tespid edilmemişsindir.
hayır videoları izleyebilirsin piyasadaki tek online menülü hile başka yokcopy paste mi bu
menünün online olmasının hiçbir katkısı yok cs üzerine hala overlay açıyosun tam tersine saçma olmuş boşu boşuna website arayüzü yapmışsınow ile alakası yok yazılım external ve sağlam yazılım problem yaşatmaz olsa bile ... ow gelse bile legit oynarsan sorun yok
hayır videoları izleyebilirsin piyasadaki tek online menülü hile başka yok
sadece ayrıcalık yapılmayan bişeyi yaptık farkındalık oldu evet overlay kullanıyoruz en güvenlisi bu şu andamenünün online olmasının hiçbir katkısı yok cs üzerine hala overlay açıyosun tam tersine saçma olmuş boşu boşuna website arayüzü yapmışsın
ban yemeyeceğiniz bir yazılım satıyoruzhile kullanmayın ban yedıgnızde hesap gidiyor satıcı asla geri dönüş yapmıyor sorun illa sizde çıkarıyor bide üzerine para bermış oluyorsunuz illa açıcam diyorsanız boş hesapta topluluk suncusunda oynayın
web menü aşırı saçma ekstra bi güvenlik sağlamıyor baya komik olmuşsadece ayrıcalık yapılmayan bişeyi yaptık farkındalık oldu evet overlay kullanıyoruz en güvenlisi bu şu anda
yarına çıkıp çıkamyqacagın gıbı hileyi garanti edemzsın bu garanti lafı insanları aldırmaya teşvik bugün olmasa 1 yıl sonra yıcek ama illa yicek hile yapabiliyorsan yasaklanabilirsinde sorun şu ban yediginde aynı değerde hesap tayın edebiliyor musun bu önemli oda lafta kalır çunku belli süre sonra 5veya 6 kişiden fazla ban yıgen olursa o hesapların parasını karşıyalamazsın bu yuzden güvenilmezsadece ayrıcalık yapılmayan bişeyi yaptık farkındalık oldu evet overlay kullanıyoruz en güvenlisi bu şu anda
ban yemeyeceğiniz bir yazılım satıyoruz
100.000 tllik envanteri steamdan gösterdiğin bir video atar mısın?
ben güveniyorum 100.000 tl envanterle kullanıyorum benden başkada bunu yapan yokyarına çıkıp çıkamyqacagın gıbı hileyi garanti edemzsın bu garanti lafı insanları aldırmaya teşvik bugün olmasa 1 yıl sonra yıcek ama illa yicek hile yapabiliyorsan yasaklanabilirsinde sorun şu ban yediginde aynı değerde hesap tayın edebiliyor musun bu önemli oda lafta kalır çunku belli süre sonra 5veya 6 kişiden fazla ban yıgen olursa o hesapların parasını karşıyalamazsın bu yuzden güvenilmez
***** koruması hilenin crackenip folloş olmaması içinweb menü aşırı saçma ekstra bi güvenlik sağlamıyor baya komik olmuş
tek online menü?ow ile alakası yok yazılım external ve sağlam yazılım problem yaşatmaz olsa bile ... ow gelse bile legit oynarsan sorun yok
hayır videoları izleyebilirsin piyasadaki tek online menülü hile başka yok
ahaha paste he vay arkadaş kanıt nedir hilenin ismini ilk kez duydum 1 dolar hesaplarda kullanıyolar bana güven vermedi ayrıca dükkanı kapayıp kaçmışlar siteleri kapalı iyi kullanımlar sanatek online menü?
nadoclient.net ne diye duruyor kardeşim senin siktir boktan pastein vac çalışmıyo diye ban yemiyosundur
nadoclient oyun çıktığından beri undetect full kullandım ne vac yedim ne başka bişi ister 500,000$ olsun o aptal pastei kullanan maldır
daha alamadan once bi yorumları okusaydın yazdıklarımı bunlar olmazdı(http://imgur.com/a%2Fpd7mGoh) ahada arkadaşlar kanıtı budur. hile her türlü vac yedirtiyor. daha öncesinde hiçbir hile kullanmamama rağmen gelip de "daha önce ne kullandığını nerden bileyim KARDEŞİM" gibi profesyonel olmayan bir yanıt veriyor ve ss dahi alamadan d sunucusundan banlıyor. vac yediğimi söylemek için online chatine gidiyorum panelin. daha yazamadan anında ip ban yiyorum. verdiğim para haram zıkkım olsun. 1 haftalık almışız iyi ki yoksa çook paramız yanacaktı. almayın aldırtmayın (http://imgur.com/a%2F7YC2l6z)
Artı olarak. sitedeki hesabıma otomatik ip banı koymuş. siteye nerden girersem anında o ip de ban yiyor. daha kaç kişiye bunları yaptı belli değilHileyi kurduğumdan beri pc kullanımı %20 den aşağı düşüyor boşta. arkadan da sağlam mining atıyor. sadece haberiniz olsun diye atıyorum. almayın aldırtmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?