Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kali kullan derim bir çok forumda program bulabilirsin bruteforce da kullanmak için text dosyasını kendin yap veya bir programa sağlam olmalı veya karşı tarafla ilgili bazı şeyleri biliyorsan text dosyasına yazarsan şansın artar kimse sana sağlam bir text atmaz
brute force tüm şifre kombinasyonlarını deneyerek hesap hackleme (genellikle instagram) yöntemidir. kali linux'ta daha güvenilir ve sağlam yapılır. kali-linux'a odaklan. internette kısıtlı bilgi var. fakat iyi araştırırsan parayla satılan eğitim seti var. linki veremem yasak ama biraz araştır bulacaksın.
Bakıyorumda herkes bildiğini göstermek için birşeyler yazmış fakat sallamış genel olarak. İşletim sistemi farketmez rasberry pi ye windows yükleyip gene saldırabilirsin. Hatta mobilde termux yükleyip gene saldırabilirsin. Önemli olan kullanacağın script. İşletim sistemlerinin çoğu brute forge scriptlerini destekleyecek paketleri barındırır. Ama kali linux veya ubuntu tercih edilir çünkü o sistemler gayet hızlıdır. Ama güzel bir scriptle windowsda bile etkili saldırı yapabilirsin.
Ve önerim text dosyasını yazmak yerine text dosyasını oluşturan algoritmayı scriptin içinde kullanmak olur. Disk alanı gerektirmez böylece