btc mi yoksa diğer para birimlerine mi paramı yatırmam gerek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sizce ne kadar güvenmeliyim yani demek istediğim btc mi yoksa diğer para birimlerine mi paramı yatırmam gerek ?

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
şuan btcye yatırım yapmak baya karlı olabilir ben btcye yatırım yapmanı öneriyorum

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
diğer kriptolara yatırınca zaten bitcoine yatırmış oluyorsun.
Post automatically merged:

pek değişen birşey olmaz

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kankam bir para birimine yatırım yapmak uzun vadeli iştir. Sabır olduktan sonra emin ol hepsi sana kazandırır

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bitcoin bayadır düşüşde artıcagını düşünüyorum şansına güveniyorsan btc bas derim

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kanka bende btctürk ile borsa takibi yapan birisi olarak söylüyorum sana bitcoin şu anda yükselişte fakat ben Ethereum'cu olduğum için bitcoin girmiyorum neden şimdi onu söyliyim bitcoin seni bir anda milyoner bir anda kuru ekmeğe muhtaç bırakabilir deli gibi bir çizelge ile karşılaşabilirsin sürekli takip isteyen bir para birimi bitcoin fakat benim yatırdığım Ethereum şöyle Eğer ki bir miktar paran var ise ve bunu koyup bir köşeye katlasın dursun diyorsan ve unutmak istiyorsan o parayı bir süre koyduktan sonra misli misli zamanı gelince alırsın Fakat bitcoinde ne olacağı belli değil sana tavsiyem Ethereum biraz araştır demek istediğimi gayet iyi anlayacaksın :)

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Bu işlerden anlamayan grafik okumayı bilmeyen sayısal hesaplama olsun , borsa konusu hakkında bilgi sahibi olmayan arkadaşlar yine boş yorumlar atmış kardeşim sen en iyisi youtube da vs kripto paralar hakkında bilgi veren kanallar var onları iyice anlayarak dinle herseyın bir usulü var sana tavsıyem kimseyi dinleme ben dinledim 300 400 tl zararla başladım sonra kendim araştırarak bir çok şeyi ogrendim haftalık 500 600 tl kar yapıyorum araştır sadece konu hakkında uzman olmayan dışında kimsenin lafını dinleme sakın pişman olursun.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yatırım tavsiyesi vermek yasal suçtur

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bütün para birimleri bir yerden bitcoine bağlanıyor. Yüksek miktarda oynicaksan bitcoin eğer düşük miktarda oynicaksan alt para birimleriyle oynaman mantıklı. Ama bunun kumarda nbir farkı yok onu da belirteyim.

Meme Note: Yatırım Tavsiyesi Değildir...

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
BTC karlı diye düşünüyorum fakat, zarara da girebilirsin. Riskli bir iş.

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
btc yatırıp sürekli takip etmen lazım bi anlık baya bir yükselip düşebiliyor şansına bağlı tabiki

SİHİRBAZ SQER
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bitcoin yatırım yapabilirsin kerli olabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...