Üye
selam sizce btc
nasıl keredilirmi
nasıl keredilirmi
bitcoin keklenmek isteyen insanları keklemeye devam edecek bir balondur. bunu her zaman söyleyeceğim. başka madenlere odaklan derim.
"düşüşe geçtiği an dolarları bozdururum." mantığının çok çok saçma olduğunu şimdi sana çok kısaca açıklıcam kanka : 50 doların var ve satın aldığın kur 7.13 ve satın alma fiyatı 7.24.. şimdi 50 x 7.24 = 362 tl'ye aldığın dolar kuru o an 50 x 7.13 = 356.5 tl olduğundan dolayı sen önce paranı eşitlemek için 5.5 tl kazanmayı beklersin. yani kısaca anlamadıysan özetlemek istiyorum : 0'a ulaşmak için bile para yatırdığın atın kazanması gerekiyor. ve tekrar sıfırlamak için de para yatırmış olduğun atın kaybetmesi gerekiyor. yoksa asla karlı çıkamazsın.Bitcoin çinlilerin ekonomiyi yönetmek için çıkardığı para birimi. Amerika bile bu para birimine ciddi anlamda yatırım yaptı. Sence öyle kolay kolay sönecek bir balon mu? Kaldı ki BTC düşüşe geçerse elindeki BTC leri satar. Onun arkasında tosuncuk gibi bi dolandırıcı yok devlet var.
Ben Tulpar T5 ile denedim çok fazla elektirik fataurası geliyorMerhaba iyi günler.Ben şuan hangi sistemle bu bitcoini çıkartabilirim.
Kar eden bir çok arkadaşım var bu işten. Ancak başlarını kaldırmıyorlar saniyelik düşüş ve çıkışlarını takip etmek için.bitcoin keklenmek isteyen insanları keklemeye devam edecek bir balondur. bunu her zaman söyleyeceğim. başka madenlere odaklan derim.