Bu Anakart Alınır Mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𝓜𝓪𝓼𝓽𝓮𝓻
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Asus Pro A520M-C/CSM 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA DVI HDMI mATX Anakart

böyle bir anakart var bu anakartı almayı düşünüyorum internette fazla bir bilgide bulamadım anakarta dahil anakarttan anlayanlar bi cevaplayabilirmi valorant-csgo-lol gibi oyunlarda kaç fps alır veya sıkıntı falan çıkarır mı iyi mi kötü mü gibisinden değerlendirme yapar mısınız.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bence gücün yetiyorsa asus rog modellerine bak

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam ihtiyaca göre her anakart alınır bak slot sayıları ve hızları senin için yeterli ve uyumlu ise al

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
evet alinir .
  • AM4 soket: Bu anakart, AMD'nin AM4 soketini destekler, bu da birçok AMD Ryzen işlemciyle uyumlu olduğu anlamına gelir.
  • DDR4 bellek desteği: 4600MHz'e (OC) kadar DDR4 bellek hızını destekler. Bu, daha yüksek bellek hızlarına ulaşmanıza izin verir, ancak bunun için uyumlu bellek modülleri kullanmanız gerekir.
  • Genişleme yuvaları: mATX form faktörüne sahip olan bu anakart, bir PCIe x16 yuvası ve iki adet PCIe x1 yuvası sunar. Ek olarak, iki adet M.2 yuvası da mevcuttur, böylece hızlı depolama birimleri ekleyebilirsiniz.
  • Grafik bağlantıları: VGA, DVI ve HDMI çıkışlarına sahip olduğu için entegre grafik birimlerini kullanabilmenizi sağlar. Bu, bir ekran kartına ihtiyaç duymadan bilgisayarınızı kullanabilmenizi sağlar.
  • Diğer özellikler: USB 3.2 Gen 1 ve USB 2.0 portları, Gigabit Ethernet bağlantısı, ses bağlantı noktaları ve çeşitli diğer bağlantı noktaları gibi standart anakart özelliklerine sahiptir.
Bu anakart, daha düşük bütçeli veya temel performansa ihtiyaç duyan kullanıcılar için uygundur. Ancak, yüksek performanslı oyunlar veya yoğun iş yükleri gibi daha talepkar görevler için daha gelişmiş bir anakartın tercih edilmesi önerilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
alınır ama rog serisini daha çok tavsiye ederim asusun en iyi ürünleri orada

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kısa ve net bir şekilde söylemek gerekirse asus pro A520M-C/CSM anakart valo cs:go ve lol gibi oyunlarda iyi performans sağlayabilir ve genel olarak iyi bir seçenektir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben tavsiye etmıyıorum kullandım begenmedım

Süper Üye
2 HİZMET YILI
İhtiyacına göre alabilirsin örneğin çift kanal ram kullanacaksan 4 ram yuvası gereksiz veya 3800 mhz ramın varlen 4600 mhz anakart almak gereksiz tabi overclock yapacam diyorsan sen bilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bütcenı bıraz yukseltıp asus alabılırsın

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Sadece anakart ismi atıp kaç fps alacağını sormuşsun :D :D . Kanka sen bunu tam sistem yapmaya bak önce en fazla işini görecek cpu ve gpu'yu seç.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sıfır alacaksan olabilir ama ana kartta ikinci el tavsiye etmem

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kanka asus rog bakmalısın bence daha kapsamlı ve daha iyi performans alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...