oluruna bırak hersey yoluna girecektir.Beyler birden fazla kızdan hoşlanıyorum sebebini bilmediğim halde. İlk sevdiğim daha önce sevgili olduğum bir kız o ayrılmıştı benden fakat yine hala bakışıyoruz(aynı iş yerinde çalışıyor) Ama pek fazla ilgili değilim yani ama içim gidiyor ona bakınca... Diğeri ise liseden beri arkadaşım olan bir kız, çok iyi arkadaşım ve kendisine güveniyorum. Son zamanlarda çok yakın olmaya başladık anlamadım sebeplerden ötürü. Diğeri ise yine iş yerinde çalıştığım bir kız. İlk başlarda yazmıştım instagram üzerinden fakat görüldü atmıştı. Şimdi ise bunun beraber takıldığı kız bana diyordu tekrardan yaz senden hoşlanıyor falan demeye başladı fakat ben yazmadım. Ne yapacağım bilmiyorum
kral kızlar ayran gönülü bi sana bi ona vallahi taklaya gelirsin üzülen sen olursun maalesefBeyler birden fazla kızdan hoşlanıyorum sebebini bilmediğim halde. İlk sevdiğim daha önce sevgili olduğum bir kız o ayrılmıştı benden fakat yine hala bakışıyoruz(aynı iş yerinde çalışıyor) Ama pek fazla ilgili değilim yani ama içim gidiyor ona bakınca... Diğeri ise liseden beri arkadaşım olan bir kız, çok iyi arkadaşım ve kendisine güveniyorum. Son zamanlarda çok yakın olmaya başladık anlamadım sebeplerden ötürü. Diğeri ise yine iş yerinde çalıştığım bir kız. İlk başlarda yazmıştım instagram üzerinden fakat görüldü atmıştı. Şimdi ise bunun beraber takıldığı kız bana diyordu tekrardan yaz senden hoşlanıyor falan demeye başladı fakat ben yazmadım. Ne yapacağım bilmiyorum
Şuanda ilişkim yok uzun süredir de ilişkim olmadı. Boşlukta mıyım desem değilim..akışına bırak her şeyi sen konuşmaya devam et olacağı varsa olur zaten. Birden fazla kişiden hoşlanma durumu ilişkin yokken normal bir durumdur olabilir çünkü arayış içerisindesindir duygularına tam olarak bir anlam veremiyorsundur basit bir hoşlantı bile sana aşk gibi geliyordur bu dönemlerde serotonin çok salgılandığı için verilen kararlar da çok yerinde olmayabilir fakat ilişkin varken bu oluyorsa normal değil
Ben de öyle düşünüyorum. Yakın arkadaşım liseden beri ve baya iyi de aramız son haftalardır baya yakınız. o yüzden şey etmiştim ama bu saatten sonra elendihocam tek tavsiyem yakın arkadaşınız olan kızla asla sevgili olmayı aklınızdan bile geçirmeyin nokta.
Bu doğru olabilir fakat güzel gördüğüm kız güzelliği de var fakat çok fazla insanla takılmıyor ve fazla konuşkanda değil. Güvenebileceğim, sadık birisi olur diye düşündümbirini iyi gördüğün için hoşlanıyorsun çalışan kızla anılarınızı özlüyorsun hoşlanmıyorsun
you read my mind rn. Thank you for answering. LovellyIf you have feelings for multiple girls, I think you should take the time to think about who you are most interested in. Ultimately, it's up to you who you want to pursue a relationship with, but I would say that you should go with your gut and choose the person who you feel the most connected with. After all, we can't control who we fall in love with, so you should just follow your heart and go for the person who makes you the happiest
Yeni tanışacağım kızda da o vibe ı aldım zaten o yüzden istiyorum. Görüntüsünü beğendimden değil(biraz var yalan söylemeyeyim)İnsan güvendiğiyle beraber oldu mu daha iyi güvenip ve sevmek huzurlu diğerini boş ver ümit verme bence hayal kırıklığına uğrama bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?