Kanka o zaman mantıken oyunbozanlıktansa direkt vac yemem daha mantıklı olmazmıydı :/knk o zmn tahminim önceden hiç ban yedinmi yediysen eğer izlemeye alınmış olablr ıp adresin fln o sebeple yiyo olablrsn
Bu banı hile olmıyan biriside yiyebilir . Anlatmaya çalıştığım sıkıntıda bu . Hile olsamda olmasamda karşı takımdan birisi oyunbozanlıktan raporlayınca nasıl ban yediğim . Karşı takım nerden bilcek oyunbozanlık yaptığımı ? Oyunbozanlık maddelerinde hile yapmakta var diyenler olabilir . Hileden yiyiceksem perma yiyim gün beklemek çok sinir bozucu .Oyunbozanlıkla alakası yok. Hileden yiyorsun. Ben çok az şüphelendiğim birini bile direkt olarak reportluyorum şahsen.
Kanka o zaman mantıken oyunbozanlıktansa direkt vac yemem daha mantıklı olmazmıydı :/
Bu banı hile olmıyan biriside yiyebilir . Anlatmaya çalıştığım sıkıntıda bu . Hile olsamda olmasamda karşı takımdan birisi oyunbozanlıktan raporlayınca nasıl ban yediğim . Karşı takım nerden bilcek oyunbozanlık yaptığımı ? Oyunbozanlık maddelerinde hile yapmakta var diyenler olabilir . Hileden yiyiceksem perma yiyim gün beklemek çok sinir bozucu .
Dostum boşuna kendini bu kadar yormuşsun çünkü hile kullanmıyan arkadaşımda oyunbozanlıktan ban yedi bir şey yapmıyarakSen reportlanınca oyunbozanlık yapmış dur bakalım ne yapmış diye bakılmıyor. Reportlandığın için direkt hile kontrolü yapılıyor. Yani sen boşuna oyunbozanlık diye kendini kandırıyorsun. Ben oraya küfür olarak girsem yine hile olarak kontrol edecekler çünkü çoğu kişi hile olanları bile öyle reportluyor uğraşmak istemedikleri için. Ama 10 farklı report varsa hepsi de küfür ise bu sefer küfür oılarak işlem yapıyorlar. Benim karşıma gelsen şahsen direkt anlarım WH falan olduğunu çünkü benim çocukluk arkadaşım 31 yaşında ve 14 yaşından beri oyunları hileyle oynar o kadar pro oldu ki normal biri anlamaz ama ben anlarım. Demek istediğim her kıllanan biri seni reportluyor ban yiyorsun bu kadar basit.
Ve madem hile olduğumu anlıyormuş oyun neden direkt perma yemiyorumSen reportlanınca oyunbozanlık yapmış dur bakalım ne yapmış diye bakılmıyor. Reportlandığın için direkt hile kontrolü yapılıyor. Yani sen boşuna oyunbozanlık diye kendini kandırıyorsun. Ben oraya küfür olarak girsem yine hile olarak kontrol edecekler çünkü çoğu kişi hile olanları bile öyle reportluyor uğraşmak istemedikleri için. Ama 10 farklı report varsa hepsi de küfür ise bu sefer küfür oılarak işlem yapıyorlar. Benim karşıma gelsen şahsen direkt anlarım WH falan olduğunu çünkü benim çocukluk arkadaşım 31 yaşında ve 14 yaşından beri oyunları hileyle oynar o kadar pro oldu ki normal biri anlamaz ama ben anlarım. Demek istediğim her kıllanan biri seni reportluyor ban yiyorsun bu kadar basit.