hocam sizi neredeyse her konuda görüyorumKasanın özelliklerine baktığımda marka olarakta bir problem göremedim fakat 550W yazmışlar belki sorun olabilir orası ramleri de bütçen artınca güncelleyip yükseltirsin alınabilir tabii ki
fiyat performans açısından güzel alınabilir ama kendin toplamak daha sağlıklıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapişlemcisini amd 5600mpk ile değiştirdim sizce bu kasa alınır mı?
Donator olman lazım o yüzden minimum şekilde 10 dolar olacak şekilde siteye bağış yapman lazım bu rol sen de sınırsız kalıyor ve istediğin kadar nick değiştirebilirsin donator kısmına gidersen zaten yetkilerini görebilirsinhocam sizi neredeyse her konuda görüyorum
ve cevvaplarınız oldukca açıklayıcı
bende size münkünse bişey sorucam
ismimi nasıl değiştirebilirim acaba _?
peki hocam sağ olun uygun bütçem yok ama gende bi bakayım iyi forum larDonator olman lazım o yüzden minimum şekilde 10 dolar olacak şekilde siteye bağış yapman lazım bu rol sen de sınırsız kalıyor ve istediğin kadar nick değiştirebilirsin donator kısmına gidersen zaten yetkilerini görebilirsin
rtx 3060 çöpe at alma sakın onun yerine rtx 2060 al ram de 2 tane 16gb lık kıngston furry al 10yıl oynaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapişlemcisini amd 5600mpk ile değiştirdim sizce bu kasa alınır mı?
Kanka gayet güzel bilgisayar bazı türemeler bi sistemden anladığı vs yok adam bir yerde görmüş hazır pc ler iyi değil diye her yere yazıyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapişlemcisini amd 5600mpk ile değiştirdim sizce bu kasa alınır mı?