bu bilgisayar alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hazır sistem almanı tavsiye etmem.toplama yaparsan eğer yotube de zaten bi ton video mevcut.
intel alacaksan i7 10. nesil almamaya bak ileri düşünerek hareket etmek gerek ekran kartı 3060 gayet güzel
gerisi de artık msana kalmıs 32 GB ram al

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
alınır ama +ram takviyesi 16 veya 24 yaparsan iyi olur benim 16 gb ram var 16 gb ram daha sipraiş ettim yetmiyor belki ram kullanımı ekran kartına veremezsem erkan akartı alıcam

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
şu zamanda alımır ama 1 sene sonra sıkıntı kasmaya başlar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka markalar güzel ama 550W Yazmışlar sorun olabilir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bu, bir oyun bilgisayarı olarak oldukça güçlü bir sistem gibi görünüyor. AMD Ryzen 5 5500 işlemci ve ASUS Dual GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X ekran kartı, yüksek performans gerektiren oyunlar ve diğer uygulamalar için yeterli olacaktır. 16GB RAM ve 500GB M.2 SSD, hızlı yanıt süreleri ve yükleme süreleri için yeterli bellek ve depolama alanı sağlar.

Ancak, karar vermeden önce birkaç şeyi göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Öncelikle, bu bilgisayarı ne için kullanacağınıza ve hangi oyunları oynayacağınıza karar vermeniz gerekir. Bazı oyunlar, diğerlerinden daha yüksek sistem gereksinimleri gerektirir, bu nedenle bu bilgisayarın ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını kontrol etmeniz önemlidir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Knk arada çok uygun kampanyalar oluyor donanım arşivi gibi youtube kanallarında bu sistemin işlemcisi i3 olan 12.000 TL ile 14.000 TL arasında değişiyor onunda işlemcisini kendin seçip değiştirebilirsin bence kampanya bekle

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
fsp miydi tam hatırlamıyorum ama sanırım pc ye canlı bomba takmış gibi bir şey olacaksın sanırım (eğer o marka ise)
onun dışında a320m marka anakart bana göre çok kötü b450m falan olması daha iyiydi ekran kartı güzel dostum işlemci güzel ramleri biraz sıkıntılı markası kötü ssd markası güzel üzmez harici olarak hdd takabilirsin 1 tblık falan kasa o kadar önemli değil gibi dursa da önemli dostum kasanın markası dandik gibi geldi genel olarak 16k ya idare eder bir sistem

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kendin toplayabilir yada forumdan öneri alabilirsin, yinede alınabilir bir kasa

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Fiyat olarak bir şey diyemem fakat bilgisayar gayet güzel gibi düşünülebilir...

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
şuan halen almadıysan alamana gerek yok dostum arada hazır sistemler geliyor onlara bak derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...