Uzman Üye
Ah be abim ne gerek vardı böyle bişeye. Hele birikiminizi böyle bişeye harcamana... İlişkine bişey olmasın inşallah ne diyim...
Keşke o hataya düşmeseydim diye kendimi yiyorum kaç gündür....... Kendim biriktirip vermiş olsaydım da ikimizin birikimine dokunmasaydım diiye..... Çok pişmanım çoook....Yani şurada çok fazla söylenecek söz varda ağzımı açıp bir şey demek istemiyorum bu tarz konularda ben net bir şey söylerim bu forum buna müsaade etmeyeceği için demeyeceğim tek bir şey söylemek istiyorum üzüldüğüm tek nokta o kız arkadaşınla biriktirdiğiniz paraya kıyıp bozdurmuşsun ya ben tek oraya üzüldüm aga yani böyle bir şey için evlilik paranızı nasıl sen heba edersin tanımadığın güvenmediğin birisine ne diyeyim sözün bittiği yerdeyiz
Sıkma güzel canını bir alternatif yol her zaman bulunur önemli olan bu hatayı bir daha yapmaman ölümden başka her şeye çare bulunur yeter ki umudunu kaybetme canımKeşke o hataya düşmeseydim diye kendimi yiyorum kaç gündür....... Kendim biriktirip vermiş olsaydım da ikimizin birikimine dokunmasaydım diiye..... Çok pişmanım çoook....
Aslında herkes iyi biri oldugunu düşünmüştü ben de dahil ekmeğinde diye düşünüyorduk fakat insanoğlu parayla değil işte ..Birazcık karakter analizi yapsaydın 10k yı atmadan önceki konuşma tarzından anlardın resmen bana 10k yı at ben seni dolandırıcam diyor konuşmasında ayrıyeten kız arkadaşınla evliliğindeki altınları bozdurup bu arkadaşa 10k atmanda benim nezlimde senin çok büyük bir hatan ne için biriktirilmiş parayı ismi sanı olmayan birine atıyorsun, iban atarken adamın ismi gözükmüyor ordanda mı ayıkmadın? Geçmiş olsun.
Src'sini cracklemene gerek yok zaten public bir şeyi satıyor millete sonra ban yiyince de "sen rage oynamışsındır diyor banane ne yaparsan yap falan diyor yani"Mal kaynıyo felan yazmış ya birde aşırı uyuz oldum yok mu şu adamı çökertecek dolandırma taktiğini src sini felan bozacak sattığı şeyi crackleyecek bir yerden zarar verecek uyuz oldum ya .d
İşin komik kısmı bende satın alıp ban yiyenlerdenim umrumda değil ban yemek felan 70-100 tl sinde de değilim zoruma giden kısım yok mh de ki herkes mal o adminleri bilmem ne yapayım gibi atıp tutması neyine güveniyor bu cocuk .dSrc'sini cracklemene gerek yok zaten public bir şeyi satıyor millete sonra ban yiyince de "sen rage oynamışsındır diyor banane ne yaparsan yap falan diyor yani"ban yedi zaten arkadaş ibandan gidip şikayet ederse elle tutulur bir kanıtı var gerekli işlemler yapılır diye düşünüyorum
İbanına herhalde onu akıl edememiş zavallıİşin komik kısmı bende satın alıp ban yiyenlerdenim ya şeyimde bile değil ban yemek felan 70-100 tl sinde de değilim zoruma giden kısım yok mh de ki herkes mal o adminleri bilmem ne yapayım gibi atıp tutması neyine güveniyor bu cocuk .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?