Bu bir ifşa konusudur!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun üzüldüm, zaten bana da forumdan birinden aldım satıyorum dediğinde biraz mantıklı gelmişti, kötü olmuş keşke devamındaki parayı kurtarsaydın

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Geçmiş olsun hocam bundan kurtulma şansın yüksek parayı yanlışlıkla attım vs dersin ama 1 den fazla attıysan üzerine soğuk su içmen gerekir keşke bu kadar saf olmasaydın . Şikayet edebilirsin önce bankaya gidip durumu izah edip o kişinin bilgilerini alıp suç duyurusunda bulunabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Edicek tek kelime bulamadım kötü hocam umarım dediğin gibi çok daha iyisiyle piyasaya çıkarsın ne diyim
Umarım. Bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Umarım daha iyi olur herşey.
elimde 2 yarım yüz fotoğrafından başka bişey yok. İninaldan bulabilirler mi bilmiyorum. Bakıcaz. avukatla görüşcem
Post automatically merged:

EN çok da senin için canım sıkıldı. Çalıştırmak ıcın o kadar ugrastım çabaladım çalışmadı, ban yedim dediğinde far görmüş tavşan gibi kaldım ekran başında. Gidip ona söylediğimde de ana avrat sövmeye basladı işte.

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
egosit lalenin teki işte bak yine diken diken oldum

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
dolandırıcı olmasa zaten iban ile değil kripto hesabı ile çalışırdı kaldı ki hal ve tavırlarından da belli zaten dolandırıcı olduğu yine de tüm birikiminizi bu şahsa kaptırdığınız için sizin adınıza üzüldüm. Gerekli bilgilerle birlikte savcılığa nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunabilirsiniz ne zaman bir şey çıkar veya olumlu bir sonuç çıkar mı net bir şey diyemem ama en azından iş dava ve mahkeme yoluna taşındığı zaman muhatabınızı da gözünüzle görmüş olursunuz.

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun, bilgisayarına kapsamlı bir tarama yapmanı öneririm. Discord token , Bit coin miner v.b bişiler eklemiş olabilir.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
vay o evladı ulan hele dc'yi de kaapatmış yada beni banlamış bilmiyom ama vay anasını ya hele @uhpep dediği kadar varmış sağdan soldan bulduğu ( reelde kimseyle görüşmem demesinden şüphelenmen gerekirdi açıkcası biraz ve salak saçma random atmaları falan dalga geçiyor adam resmen sen çok pasif kalmışsın yada böyle bir işe kalkıyorsun bize sorar insan hadi bize sorma bir yazılımcı veya hile satıcısına sor neyse knk üzüldüm cidden çünkü evlilik paranı bozdurmak falan ne bileyim gerek var mıydı o kadar ? Sevgilin ne dedi bu konuya..) exeyi falan satıyor..

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum tekrar başlamışsın satışlara neler oldu bizede bi bilgilendirme yap be merak ettik .

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeşim beterin beteride vardır diyeceksin kafana takmayacaksın hayat bir şekilde devam ediyor insanlar hatalarından ders çıkarmayı bilmeli bundan sonraki hayatınızda karşınıza hep iyi insanlar çıkar inşallah

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gerçekten çok üzücü bı olay bu tür olayları görüp duydukça insanlara olan güvenim git gide azaliyor

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dsotum ben de senin yanında aşırı minik olacak şekilde samimiyetine güvenerek bir kere dolandırıldım tavsiyem ismini cismini bilmediğin kimseyle iş yapma geçmiş olsun

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR KONU KAPANMIŞTIR. SİNYOR KENDİ YAŞADIKLARINDAN ÖRNEKLEME YAPARAK BENİ UFAK ÇAPLI KALP KRİZİ GEÇİRTECEK ŞEKİLDE KENDİ DENEYİMİNİ YAŞATMIŞ. UYANDIĞIMDA ALDIĞIM ÜRÜNÜ TESLİM ETMİŞ BANA OLANLARDAN HABERSİZ. HERŞEY TAMAM OLUNCA BU KONUYU UZATMAMAK YAKIŞIR ADI LEKELENMESİN. KONUYU KAPATIYORUM. HERHANGİ BİR SORUN KALMADI ARAMIZDA. TEŞEKKÜRLER.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...