Onaylı Üye
knk hilesiz oyun A rı yos A n zulu
Ben hilesiz en fazla LEM e gelebildim ve o ranklardan sonra her 2 oyunda bir mevlana denk geliyor ve takımca nekadar replersek repleyelım adam ban yemiyor . anlamıyorumkendimi bildim bileli cs go oynuyorum hileli lemide gördüm globalide artık sarmıyor tabii ancak hiç ban yemedim ban yiyenide görmedim küfür edeni banlıyorlar hileyi banlamıyorlar çöp game
Muhetemelen karsına gelen hilelerden dolayı artık seninde canına tak etmiştirben hileyle oynadım 8 aydır filan ban yemedim daha
valorantta da riot vanguard var ama ondada hile var .tek farkı daha hızlı banlanmaları. bazen oyunda bıle banlanıyor. oda yeni oyun olmasından kaynaklı daha özeniyolarkanka yapacak birşey yok ben bunun yüzünden bıraktım cs yi geçtim valorant'a
Öncedende aynıydı sanki son 5 yıl için söylüyorum ..artık salmışlar reportlara bakmıyorlar önceden daha sıkıydı
para oyunu yaknk hilesiz oyun A rı yos A n zulu
oyuna girdigimde illaki 1 tane ya karşı takıma yada bize denk geliyor bende artık açtım 8 aydır hileyle devam rank kasmaBen hilesiz en fazla LEM e gelebildim ve o ranklardan sonra her 2 oyunda bir mevlana denk geliyor ve takımca nekadar replersek repleyelım adam ban yemiyor . anlamıyorum
Post automatically merged:
Muhetemelen karsına gelen hilelerden dolayı artık seninde canına tak etmiştir
valorantta da riot vanguard var ama ondada hile var .tek farkı daha hızlı banlanmaları. bazen oyunda bıle banlanıyor. oda yeni oyun olmasından kaynaklı daha özeniyolar
Öncedende aynıydı sanki son 5 yıl için söylüyorum ..
Hile platformu değil burası içerik olarak hilede var ama formları tam okumadıysan sen sadece hile için kullanabilirsin bu platformu.hile platformunda neden kimsele ban yemıyor demen ayrı bi komik
yapılmak istenmiyor da olabilirmalesef oyunda çok hile var ve birşey yapılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?