Bu CSGO da Neden Kimse BAN yemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sevgili dostlar yaklaşık 5 yıldır cs go oynuyorum şuan bulunduğumuz platform da dahil olmak üzere bi yok sitede ücretsiz csgo hileleri mevcut.
Bir çok arkadaşımızda ne yazık ki oyunda yeteneksiz olduğu için hilelere başvuruyorlar ve zora düştükleri andan itibaren ben hileyim beni artık banlayın
dercesine hile olduklarını belli ediyolar. oyunda mevcut 2 adet ban sistemi mevcut biri Overwatch diğeri VAC fakat bağıra bağıra hile olan arkadaşlar bile
bu ıkı siztemde insanları kanser ettikten sonra bile ban yemiyor bir çoğu...
Sizce Hidden Path paramı alırım keyfime mi bakarım diyor yoksa sistemleri gerçekten o kadar kötü mü ?

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kendimi bildim bileli cs go oynuyorum hileli lemide gördüm globalide artık sarmıyor tabii ancak hiç ban yemedim ban yiyenide görmedim küfür edeni banlıyorlar hileyi banlamıyorlar çöp game

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kendimi bildim bileli cs go oynuyorum hileli lemide gördüm globalide artık sarmıyor tabii ancak hiç ban yemedim ban yiyenide görmedim küfür edeni banlıyorlar hileyi banlamıyorlar çöp game
Ben hilesiz en fazla LEM e gelebildim ve o ranklardan sonra her 2 oyunda bir mevlana denk geliyor ve takımca nekadar replersek repleyelım adam ban yemiyor . anlamıyorum
Post automatically merged:

ben hileyle oynadım 8 aydır filan ban yemedim daha
Muhetemelen karsına gelen hilelerden dolayı artık seninde canına tak etmiştir

kanka yapacak birşey yok ben bunun yüzünden bıraktım cs yi geçtim valorant'a
valorantta da riot vanguard var ama ondada hile var .tek farkı daha hızlı banlanmaları. bazen oyunda bıle banlanıyor. oda yeni oyun olmasından kaynaklı daha özeniyolar

artık salmışlar reportlara bakmıyorlar önceden daha sıkıydı
Öncedende aynıydı sanki son 5 yıl için söylüyorum ..

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çoğu online oyunlarda gerçekten öyle bir sıkıntı var. Report sistemleri tam olarak çöp diyebiliriz, küfüre ban var ama hileye yok. İkisine de olsun hatta daha caydırıcı olsun ama oyuncu kaybetmek mi istemiyorlar anlamış değilim.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu tarz online oyunlarda hile hiçbir zaman bitmez güvenlik ne kadar iyi olsada mutlaka açık vardır buna karşıda hileler çok nadirdir. csde bu kadar çok olmasının sebebide oyunla ilgilenilmemesidir

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben hilesiz en fazla LEM e gelebildim ve o ranklardan sonra her 2 oyunda bir mevlana denk geliyor ve takımca nekadar replersek repleyelım adam ban yemiyor . anlamıyorum

Muhetemelen karsına gelen hilelerden dolayı artık seninde canına tak etmiştir

valorantta da riot vanguard var ama ondada hile var .tek farkı daha hızlı banlanmaları. bazen oyunda bıle banlanıyor. oda yeni oyun olmasından kaynaklı daha özeniyolar

Öncedende aynıydı sanki son 5 yıl için söylüyorum ..
oyuna girdigimde illaki 1 tane ya karşı takıma yada bize denk geliyor bende artık açtım 8 aydır hileyle devam rank kasma

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hile platformunda neden kimsele ban yemıyor demen ayrı bi komik :D
Hile platformu değil burası içerik olarak hilede var ama formları tam okumadıysan sen sadece hile için kullanabilirsin bu platformu.
ayrıca ban yiyeceğini hile yazılımcıları belirtiyor ama bnce onlarda şaşkın banlanmamaları konusunda .

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
I have never seen a ban before I played using everything but still my was on a safe level I even used every hacks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...