Bu devirde bu dolar kuruyla PC toplanırmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
PC toplamayı düşünüyorum beyler sizce bu devirde toplanırmı ekran kartlarının fiyatları malum

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
tabikide toplanır biz 1.65 kurundan bilgisayar toplanmaz diye diye bekledik hiç düşmedi al bence :D biz gibi geri kalma donanımlardan

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ya ihtiyaç şimdi bu devirde düşecek gibi durmuyor zaten kur yine de keyfinize kalmış durumunuz varsa alırsınız

Üye
5 HİZMET YILI
Knk şu 3 ay içinde hiçbirşey alma dolarla bence 3 ay sonra bayağı düşücek diye düşünüyorum 3 ay sonra fln al :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bu dolar bu saaten sonra düşmez aga en iyisi yükselmeden toplayım sonradan pişman olmamak

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk şuan toplanmaz 3,4 ay önceki ekran kartı şuan 2 katını geçmiş durumda stokların yenilenmesini beklemelisin

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
toplanmazdan çok indirim kovala knk full indirim peşinde koş yada yok ben sabreemicem diyosanda şimdi al çünkü dolar gerçekten düşmicek

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yazım uzun çünkü olabildiğince basit anlatmaya çalıştım umarım hepsini okursun
Dostum sana tavsiyem bekle alma nedeni ise DOLAR KURU DEĞİL ,
şimdi madenciler akın etti ekran kartlarına dolayısıyla ikinci el'den 0'ına kadar en az 3-4 kat pahalı olmaya başladı piyasa işte bu sebepten alma dolar düşecek mi dersen 4-6 ay sonrasında elbette ki ampülü patlayasıca araba teyyibi gitmedikçe zor çünkü ekonomimize güven 0 kripto paralarla alışverişde yasaklandığı için yabancılardan 30000 kişi varsa para aklama dışında parasını türkiyede rezerv edecek kimse kalmadı ekonomimize ve yönetimimize güven 0 dolayısıyla o dolar kolay kolay düşmez AMA madenciler için özel ekran kartları yapılıp çıkmaya başlandı piyasaya sağlamca yayılması vs. en kötü 6-7 ay sürecek bu süreçten sonra normal oyuncu ekran kartları madencilikte kullanılmayacağından zaten şu an alacağın 7-9 milyarlık bir ekran kartı 6-7 ay sonra alacağın 2-3 milyarlık kartla bir olacaktır diye düşünüyorum en basitinden Nvidia gaming ekran kartlarına geforce experience güncellemeleriyle birlikte antimaden sistemi gömmüştü geçtiğimiz haftalarda bir blogda okumuştum maden kazımını 0'a düşürüyor sadece kart kendini yoruyor hal böyle olunca oyuncu kartları piyasada değer kaybedecek (SADECE MADEN PİYASASINDA) ve stok sıkıntısı biteceği için önce fiyatlar düşecek ardından yeni kartlar çıkınca maden odaklı oyun görüntü işleme birimi değil de sadece kazım için odaklı ekran kartları gelince de fiyatlar tam anlamıyla düşmüş olacak ama dediğim gibi en az 6-7 aylık bir süreç ama daha ucuza daha güçlü bir bilgisayar istiyorsan bu dediklerimi unutma.. bir çok yorum yapanın aksine yapmış olmak için değil tecrübeyle sabit bilgi paylaşmak ve yardımcı olmak için yapıyorum :)

• Like
Tepkiler: Why
Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
toplanır ama çok iyi araştır çok fiyat var en ucuzunu bulana kadar :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sadece cs oynuyorsan toplanır ama warzone falan oynuyorsan 15-20k verrmen lazım minimum

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum fiyatların düşüp düşmeyeceği belli değil eğer bütçen varsa toplamalısın.

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
biz toplamadık düşmesini bekledikte noldu dahada yükseldi bence yükselmeden al ama stokları bekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...