Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence laptopdan uzak dur bütçe az laptopda 150 fps alabilirlken masaüstünde 250 alırsın pc al o fiyata ehm laptoplar gereğinden çok pahalı gibi geliyor bana .
Aldım. keşke almasaydım cidden çok büyük pişmanlık Peki neden ? 1- Masaüstündeki ekranın rahatlığı yok. 2- Performans farkı var. Tek güzel olan yanı bir yerden bir yere taşıyabilmen. Eğer sabit bir yerde kalıcaksan leptop almayı aklından bile geçirme.
Hocam sana cok farklı bir oneride bulunim. bende 9yıllık bir pc var. i7 işlemcili ama ekran kartı biraz berbat. bende yeni pc dusunuyordum ama piyasaya bazı uygulamalar geldi. bayada guzel gozukuyor. bu uygulamalar sayesinde en berbat pc de bile cok rahat oyun oynamak mumkun oldu.
"Nvidia Geforce Now" bu uygulamalardan birtanesi. aynı zamanda windows da bir tane uygulama yaptı diye biliyorum. Belki 5binlik bir pc den vazgecersin