Onaylı Üye
Arkadaşlar 10 15 yıl kadarlık eski bir bilgisayarım var.Tabi onca zaman geçince bende yenilemek istiyorum.Ama piyasadaki aletler bana göre pahalı.
Zaten hazir toplanmis 2.el pcler 10 bin tl 10 bine gelesiye kendim sıfırdan rtx li sistem doserimKNK 6 7 BİN TL NİN ÜSTÜNDE SİSTEM TOPLAMIYCAKSAN TOPLAMA YAPMANA GEREK YOK 2. EL TOPLANMIŞ BİLGİSAYARLARI DAHA UCUZA ALIRSIN
knk geforce now da para istiyornormal olarak alınmaz indirim takip et yada geforce now kullan oyun için istiyorsan bu sene sonuna doğruda galiba stadia gelecek streaming servisleri üzerinden pc donanımlarına para vermeden oynarsın.
deneme hesabı açabilirsin sürekli sanal kart oluştur bedava olan deneme süresi oturum başına 1 saatti galiba kullanmadım hiç bilmiyorum.knk geforce now da para istiyor![]()
knk ben denedim geforce nowu indirmeyi ama sanırsam benim işletim sistemi windows 7 olduğu için kurmadı.deneme hesabı açabilirsin sürekli sanal kart oluştur bedava olan deneme süresi oturum başına 1 saatti galiba kullanmadım hiç bilmiyorum.
64 bit windows7 istiyor minimum, 4gb üstü ram varsa w10 gitmez diyorsan w7 64bit bunun dışında linux üzerinde wine ile çalıştırabilirsin linux daha az donanım yiyor alttaki resimde son seçenekknk ben denedim geforce nowu indirmeyi ama sanırsam benim işletim sistemi windows 7 olduğu için kurmadı.
ben aldim 12 aylik geforce now apex fln oynuyorum rtx le ve sinirsiz oynama sagliyorknk geforce now da para istiyor![]()
Tam olarak nasıl bir şey bu?İnternet üzerinden sanal pc bağlanıp ona yüklü olan oyunları mı oynuyoruz?Yani bir nevi teamvierla hızlı bir şekilde karşı bilgisayardaki oyunları oynamak gibi bir şey sanırım? Peki üyeliği ne kadar, oynayacağımız oyunların kendi steam hesabımızda olması lazım gibi bir şey okumuştum, oyunlara sahip olmamaız gerekiyor mu?ben aldim 12 aylik geforce now apex fln oynuyorum rtx le ve sinirsiz oynama sagliyor