Uzman Üye
Kral faksitle alina bilecek pc ariyorum nakit yokhazır bilgisayar alınmaz toplama alınır bilginize alınmız bu çöp neredeyse fiyat bilgisi verin veya sinerji giibi yerlerden toplama bilgisayarlara bakın
Kral butce 5 6 bin ama taksitle ariyorum biraz sıkısıgım pc bozuldu onfan acil ariomdostum bütçen nedir casper falan hiç bulaşma
bence o bile zorlar bende laptop 8gb ram vardı intel hd graphics 4000 o değere bile çıkamıyordum40 fpslerde oynarsın
Gamegaraj daki hazır sistemlere bakabilirsin.Kral butce 5 6 bin ama taksitle ariyorum biraz sıkısıgım pc bozuldu onfan acil ariom
taksitle hepsiburadadan alınabilir hazır toplama bir kasa bulabilirsen çok güzel olabilir senin için 4-5 e sağlam fps alabileceğin sistemler varKral butce 5 6 bin ama taksitle ariyorum biraz sıkısıgım pc bozuldu onfan acil ariom
kardeşim 1050 ti ekran kartına i7 işlemci mantıklı mı sence ?bu dönemde min 8gb ram şart, o da sadece bilgisayarı düzgün çalıştırabilmek için. Mümkünse 16gb Ram, min gtx1050ti, bir de i7 alırsan kurtarabilir bir nebze