Bu ejderhaların isimlerini bilen varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sorum ark: survival evolved oyuncularına resmi sunucuya girdiğimde resimde de gördüğünüz gibi adamlara ait olan ejderhalar var ve base ime onlarla yıkıp geçtiler isimlerini bilen taming i ni bilen lütfen bilgilendirebilirse beni sevinirim.
20210217181931_1.jpg
20210218212847_1.jpg

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ark bende de mevcut. Bir zamanlar oynuyordum, bildiğim kadarıyla bunları ejderha yumurtası ile elde ediyorsun. Yanlışım olabilir çünkü en son geçen sene girmiştim. Bir adet gözcü dediğimiz bir tel gözle bakılan dürbün vardı onunla kaç level, ismi nedir gibi soruların direk cevabını gösteren bir dürbündü. Onu araştırmayı denemelisin. Onunla rahat bir şekilde ismini bulup kendin araştırabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ark bende de mevcut. Bir zamanlar oynuyordum, bildiğim kadarıyla bunları ejderha yumurtası ile elde ediyorsun. Yanlışım olabilir çünkü en son geçen sene girmiştim. Bir adet gözcü dediğimiz bir tel gözle bakılan dürbün vardı onunla kaç level, ismi nedir gibi soruların direk cevabını gösteren bir dürbündü. Onu araştırmayı denemelisin. Onunla rahat bir şekilde ismini bulup kendin araştırabilirsin.
O dürbünü bulursam craft edip bakarım, Bilgilendirmen için teşekkürler.

• Like
Tepkiler: BOT
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyunun diğer dlc haritalarında bulunuyor bu ejderhalar ve yanılmıyorsam 1 2 tanesi hariç hepsi crystal isles dlc haritasında mevcut millet diğer haritalara export luyor kendi ejderhalarını ve millete zor anlar yaşatıyor.Yumurtasını alıp kuluçkalaman lazım içinden çıktıktan sonra büyümesi içinde bir süre beklemen gerekecek yani sağlam bir base in yoksa hiç girişme evini basar o yumurtayı basilisk e yedirirler :D

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hatırladığım kadarıyla ejder yumurtası çalıyodun ortamını falan hazırlıyosun ve bekliyosun
aradığın şey bu sanırım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...